Bu hainliği yapmazdın herhalde.. @MasacREOrada oyunu değiştir seçeneği vardı. İstesem değiştirip sizi kandırmaya devam ederdim leş herifler@Maskeli Fedai
Öyle bir yapardım ki... Hainlik bizim kanımızda var unuttun galiba yoldaşım...Bu hainliği yapmazdın herhalde.. @MasacRE
Leo balonuna hak ettiğini vermek gerekir yoldaşım.. @MEnesÖyle bir yapardım ki... Hainlik bizim kanımızda var unuttun galiba yoldaşım...
Öyle bir yapardım ki... Hainlik bizim kanımızda var unuttun galiba yoldaşım...
Hainliğin kol gezdiği bu memlekette her şeyi beklerim bu iğrenç heriften yoldaşım... O yüzden çok da güvenmemek lazım ama Leo abime yine de yapamazdı gibi geliyor...Leo balonuna hak ettiğini vermek gerekir yoldaşım.. @MEnes
Leo balonuna hak ettiğini vermek gerekir yoldaşım.. @MEnes
Maskeli yoldaşım benden hızlı davranıp gerekeni demiş Leo balonunaHainliğin kol gezdiği bu memlekette her şeyi beklerim bu iğrenç heriften yoldaşım... O yüzden çok da güvenmemek lazım ama Leo abime yine de yapamazdı gibi geliyor...
Balonlarınızı patlattığı için abimi çekemiyorsunuz...Maskeli yoldaşım benden hızlı davranıp gerekeni demiş Leo balonuna
Abinin balonluğu da bizim kansızlığımız kadar net bir gerçek
Maskeli yoldaşım benden hızlı davranıp gerekeni demiş Leo balonuna
Prime Leo da başka bir şeydi be kardeşim.. Zindan Adası > Baba filmi..
Prime Leo da başka bir şeydi be kardeşim.. Zindan Adası > Baba filmi..
Tam da o kadar.. @MEnes
Wp'tan ilettim bakalım ne diyecek@MEnes yoldaşım bana hak verecektir..
Wp'tan ilettim bakalım ne diyecek
Şimdi işin cılkını da çıkarmayalım yani...
Orada cılk yerine başka bir kelime kullandığını da ayrıca belirteyimŞimdi işin cılkını da çıkarmayalım yani...Çüş yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?