Sizce FOX'un En Güzel Dizisi Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fox'un yeni başlayan dizilerinden en güzeli Merhaba Hayat.Ama eski sezonlara ve halen devam eden dizi olarak da Lale Devri diyorum.

421321_3279355401703_1340362628_n.jpg

Sizce FOX'un En Güzel Dizisi Hangisi?

-Bence Hepsi :D

- - - Ekleme - - -

Fox'un yeni başlayan dizilerinden en güzeli Merhaba Hayat.Ama eski sezonlara ve halen devam eden dizi olarak da Lale Devri diyorum.

bence hepsi çok kaliteli ve çok güzel. ama benim en çok sevdiklerim ; DENİZYILDIZI VE UNUTMABENİ

FOX bu sezon çok güçlü! Show Tv'ye fark attı! Şimdi sıra da Star Tv :D

foxta dizi mi var yer gök aşkta lale devrinde ensesten geçilmiyor :))) yakında kanalın ismi değişebilir :))))

Buradaki herkes FOX'un başarısını kıskanıyor. Bu bir gerçek FOX bu sezon çok daha güçlü. Haftanın 4 günü herkese kafa tutuyor ve bazen 1. bazen de 3.oluyor. Bilmem kaç yıllık olan Show Tv'ye bile fark attı FOX'cuğum. Yakında ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA'ya sürpriz projeler bulacak ve en iyi 3.kanal olma yoluna rahatça girecek. Sizde çatlayacaksınız :D

FOX gelecek haftalarda daha da yükselebilir.. Yeni dizi projeleri lazim FOX'a aslinda bence.

FOX gelecek haftalarda daha da yükselebilir.. Yeni dizi projeleri lazim FOX'a aslinda bence.

Zaten yakında yepyeni bir projesi var, ayrıntıları birkaç gün sonra sizinle paylaşacağım (Birkaç gün sonra çünkü şimdi daha tam belli değil, dizinin adı ve oyuncuları..)