- Reaksiyon puanı
- 14,821
- Puanı
- 1,060
Sen değiştireceklerini biliyorsun yazdın da,bu ne şimdi?
Fatih portakalı 18:30'a alırlar,dizilerde bu saatden sonra yayınlanır.Değiştirecekler şu anlık görüşleri bu. İlerisi ne olmaz bilinmez?Sizlerin de görüşünü almak istiyorum.
Fatih portakalı 18:30'a alırlar,dizilerde bu saatden sonra yayınlanır.
Esra Erol var o saate almaları zorFatih portakalı 18:30'a alırlar,dizilerde bu saatden sonra yayınlanır.
Senimi kırıcam Fatih Portakal'ı 19:00'a aldım.Esra Erol var o saate almaları zor![]()
Atv'de aynı saate değilmiydi 16.30 19.00 arası 19'da almazlar Deniz Yıldızı varSenimi kırıcam Fatih Portakal'ı 19:00'a aldım.Esra Erol'da ATV'deki saatinde girsin yayına.
Sanada saat beğendiremedik arkadaşımAtv'de aynı saate değilmiydi 16.30 19.00 arası 19'da almazlar Deniz Yıldızı var![]()
O zaman fatih portakal sabaha gelsin.adama saat bulamiyoz yawAtv'de aynı saate değilmiydi 16.30 19.00 arası 19'da almazlar Deniz Yıldızı var![]()
Benle alakası yok yayın akışında sorunlar varSanada saat beğendiremedik arkadaşımişi yokuşa sürüp durma.
Deniz yıldızı ne olucak.
Öyle bir yayın akışı varki Fox'un haber saatini erkene alıcak yer yok Esra ve Deniz Yıldızı varkenBana nedense değiştirmeyecek gibi geliyor.![]()
Öyle bir yayın akışı varki Fox'un haber saatini erkene alıcak yer yok Esra ve Deniz Yıldızı varken![]()