Sizce Eurovision'da Birinci Kim Olmalıydı ? (2010)

Hangi ülke 1.olmalıydı sizce ?

• Almanya

Oy: 1 5.3%
  • Türkiye

Oy: 12 63.2%
  • Romanya

Oy: 0 0.0%
  • Danimarka

• Azerbaycan

Oy: 3 15.8%
  • Belçika

• Ermenistan

• Yunanistan

• Gürcistan

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    19
Kesinlikle Türkiye..
İlk şarkıyı dinlediğimde beğenmemiştim ama bursa konserinden sonra o şarkıcı canlı dinleyince her şey değişti ve ayrıca şovumuzla şarkının anlamıyla çok iyiydik...1. olamadık ama bu sefer ustama katılarak tamamen gönül rahatlığıyla Türkiye diyorum.

Danimarka ve Romanya iyiydi.Bizim müzik inanın çok çok iyiydi.Kalite olarak hepsini çok rahat geçerdi.Diğer ülkelerinki tam bir eurovision müzikleriydi yani bakmadan bi yerde bu şarkılar çalsa resmin eurovision şarkısı dersiniz.Görsellik olarak çok çok iyiydik.Sahneyei bu kadar başarılı dolduran ve kullanan başka ülke yok gibiydi.(diğer saçma sapan kuklaları ve kelebek gibi şeyler saymıyorum)

Kesinlikle Türkiye olmalıydı.. Tüm ülkelerin içinde bizim şarkımızın üstüne geçicek bi performansda şarkı yoktu ama cocuksu ve sempatik tavırlarla Almanya geçti. Eurovizyon 2011'e bizde küçük kız çocugu falan çıkartalm ii puan alırız kanımca[:)] iice çocuk oyuncagı yaptılar zaten bu sefer!

baştan söyleyim favorim ermenistandı şarkı iyidi sadce politikti :D:D:D ama olsun hala dinlerim güzel yani:D

Ben sadece ilk 3'teki şarkıları ve Fransa'yı beğenmiştim.Diğerlerini para verseler dinlemem.

Güzel şarkılar vardı ilk defa eyrovizyonda bi tercihim olmadı.Yani şu olur diyemedim bi türlü