Sizce En İyi Müziklere Sahip Dizi Hangisi ?

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Jenerik müziği,heyecan,hüzün vb. hepsini bir arada değerlendirin :)

yer gök aşk ve muhteşem yüzyılın müzikleri iyi zaten ikisininde müziklerini aytekin ataş yapıyor

Kuzey Güney Jenerik
Heyecan Hüzün Suskunlar

3 ü Bir Arada Ezel :)

Yer gök aşk bence.

Muhteşem yüzyılın gerilim müziği ile yer gök aşkın heyecan müziği çok benziyor gercekten,aytekin ataş guzel yapmış helal olsun

Lale devri de guzel..

Aytekin Ataş Suskunlar , Yer Gök Aşk Ve Muhteşem Yüzyıl Müziklerini Söylüyor Hatırlatayım
3 Dizidede 1 Numara Şarkıları

Muhteşem Yüzyıl
Her müziği muhteşem. Bismi şah filan çok gaza getiriyor :D

Ben de cevap veriyim :D Muhteşem Yüzyıl
Yalan D. jenerik çok güzel ama yeni müzikleri pek beğenmedim

Konu "Reyting & TV Anketleri" bölümüne tasinmistir.

Toygar Isikli'nin üstlendigi diziler bence ve Uçurum, Muhtesem yüzyil gibi diziler..

Şuan yayınlanan dizilerden Muhteşem Yüzyıl ile Dila Hanım'ın müziklerini beğeniyorum ama şimdiye kadar en çok beğendiğim müzikler İffet dizisindeydi :)

Eskilerden: Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum açık ara lider
Şimdi: Uçurum açık ara bence. Ama Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki de çok iyi

Adını Feriha Koydum her daim hoşuma giden müziklere sahiptir.Diğer favorim Muhteşem Yüzyıl.

bu sene iyi jenerik müzikli diz yok . ezel ve aşkı memnuyu ikinci bahar ve istanbul masalı ve zerda kalitesinde müzikler yok ha bide hırsız polis

Kurtlar Vadisi Pusu'nun gayet iyi müzikleri var ve bence oldukça üst düzey diyebilirim. Geniş Aile Leyla ile Mecnun, Seksenler Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, Kuzey Güney gibi dizilerinde, iyi müzikleri olan diziler arasında sayabilirim. :)

Farklı Boyut - Samanyolu [Özellikle fon müzikleri çok güzel, insanı uzaklara götürüyor. :)]
Leyla İle Mecnun - TRT [Dizinin ilk bölümlerinde niyeyse sevememiştim ama süper müzikleri var.]
Farklı Desenler - Samanyolu [Dizi çok kötü bu sezon, izlemiyorum ama müziklerini duyuyorum. Harikulade.]