Sizce En İyi Drama Dizisi Hangisi?

Sizce hangisi?

• Bir Çocuk Sevdim

Oy: 0 0.0%
  • Firar

• Son

• Diğer (lütfen belirtin)

• Hiçbirisi

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Bunun gerçek olma ihtimali bence çok düşük, o diziyi tüm eleştirmenler fazlasıyla eleştiriyordu, gerçekse bile yanlış karar !

Burada milleti kandiracak degilim endgame, tabiki gercek. Ayrica her dizi elestirilir, ornek kurtlar vadisinin yada muhtesem yuzyilin almadigi elestiri kalmadi ama hala en iyi dizilerin basinda geliyorlar, yanlis karar demene saygi duyarim bu senin yorumun bence dogru karar...

Seni suçlamak adına söylemedim ama belki yanlış duyum almış olabilirsin diye belirttim. Ödülle ilgili biraz ayrıntı verir misin, hangi kurum veriyormuş ?

Seni suçlamak adına söylemedim ama belki yanlış duyum almış olabilirsin diye belirttim. Ödülle ilgili biraz ayrıntı verir misin, hangi kurum veriyormuş ?

Peki ben yanlis anlamisim ozaman. Suan bildiklerim odulu Sera Tokdemir ve Onur Tuna aldi, odul torenine katilanlar arasinda Istanbul buyuksehir valisi ve Halit Ergenc var. Emin olmamakla birlikte Esenler Belediyesinde yapilmis toren. Cok kalabalik ve magazinciler yogun ilgi gistermis. Daha detayli bilgi gelecek ogleden sonra, yazarim...

Son düzenleme:
muhtesem yuzyıl donem dızısı drama 2. Planda.

Hde ve afk

bende dramayı kafamda tam net oturtamadım işte vadi ile öbgz aynı anda drama diye anılırsa, drama çoook geniş bir kapsamı içeriyor demektir , yani filmlerin hepsi dramadır burdan yola çıkarsak..