Sizce En İyi Drama Dizisi Hangisi?

Sizce hangisi?

• Bir Çocuk Sevdim

Oy: 0 0.0%
  • Firar

• Son

• Diğer (lütfen belirtin)

• Hiçbirisi

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Şıklara eksik yazabilirim lütfen siz ekleyin :)

Son düzenleme:
Senaryo olarak(hikaye demiyorum) en iyiler Keşanlı ve ÖBGZ

Çekim olarak çok açık farkla ÖBGZ.

açık ara hayat devam ediyor her açıdan en iyi drama

adını feriha koydum dizisinin fanatiği arkadaş anketlerde dizisinin yükselmesi için çok çalışmış bu belli oluyor ..
ama drama dizisi denince feriha dört veya beşinci sırayı alır..

Kanımca Uçurum yeni fenomen olabilir, Ezel kalitesinde bir iş olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, zirveye bile oynayabilir ama salı günü zor olduğu için ikincilikle yetinir. En iyi drama dizisi diyebileceğim bir iş Uçurum.

Yilin en iyi drama dizisi Hayat Devam Ediyor secilmis, gecen sene Kurtlar Vadisinin aldigi odulu kazanmis, odulu oyunculardan Sera Tokdemir ve Onur Tuna almis. Odul bugun verildi. Detayli haber sanirim yarin cikar.

Yilin en iyi drama dizisi Hayat Devam Ediyor secilmis, gecen sene Kurtlar Vadisinin aldigi odulu kazanmis, odulu oyunculardan Sera Tokdemir ve Onur Tuna almis. Odul bugun verildi. Detayli haber sanirim yarin cikar.

kurtlar vadisi drama dizisi mi seçilmişti geçen sene!!!

Son düzenleme:
kurtlar vadisi drama dizisi mi seçilmişti geçen sene!!!

Aslinda guzel bir soru sordun. Drama duygusal kurgu sanatidir ve ister komedi, ister muzikal veya aksiyon ne olursa olsun drama icerir. Ama tabi pek ulkemizde bilinmiyor. Aslinda hepsi dramanin bir cesidi yani, fakat biraz aglama oldumu drama oluyor bizde :)

Bugunku torende istanbul valiside vardi. Cokta kotu bir odul olmasa gerek :)

Son düzenleme:

Bunun gerçek olma ihtimali bence çok düşük, o diziyi tüm eleştirmenler fazlasıyla eleştiriyordu, gerçekse bile yanlış karar !