Sizce En Çok Ceza Alan Üye Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Forumun Uyarılar bölümünde hakaret, kışkırtıcı mesaj, uygunsuz mesaj gibi cezalar verilen üyeler arasında sizce en çok ceza alan kim?

vbulletin4_logo.png

guzel, konu
bunu aslinda rahatlikla ulmak mumkun.en cok ceza alan TOP 3
taklas
frankwoods
haluk792

Bu iş öznel değil nesnel bir iş forum tarihinde ceza alan birçok üye var ama son 1 yıla bakacak olursak:

1.AlemTo
2.Frank Woods
3.Haluk792
4.takas
5. Duygusal x kişi
6.S.G.A.T.

Herhalde ama bunun dışında birçok banlanan kişi oldu tabii forum tarihinde. Ama en geniş anlamıyla böyle şu an AlemTo süresiz banı devam ediyor sanırım tam bilmiyorum.

Bu iş öznel değil nesnel bir iş forum tarihinde ceza alan birçok üye var ama son 1 yıla bakacak olursak:

1.AlemTo
2.Frank Woods
3.takas

Herhalde ama bunun dışında birçok banlanan kişi oldu tabii forum tarihinde. Ama en geniş anlamıyla böyle şu an AlemTo süresiz banı devam ediyor sanırım tam bilmiyorum.

9 Haziran'da bitiyor AlemTo'nun banı heralde

ben bir ara çok ceza alıyordum ama artık uslandım sisteme ayak uydurdum baktım bu gidiş kötü en iyisi kuzu gibi melemek :)))))))))

millete sayıp söversen ceza alırsın tabii. :d

iftiraya bak :)) ben tek kelime kötü laf kullanmam istersen aldığım cezları kontrol et genelde fatmagül 80 reyting alır diyordum ceza yiyordum :)) kışkırtıcı mesajmış bu sonra farkına varınca artık 60 reyting alır diyorum :))