Sizce 'Bir Deniz Hikayesi' Nasıl Başlangıç Yapar?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Sizce 'Bir Deniz Hikayesi' Nasıl Başlangıç Yapar?

12027640_986413031381143_1227871090995175985_n-150x150.jpg

Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi Bir Deniz Hikayesi yayın hayatına başladı!​

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı 'Bir Deniz Hikayesi' dizisi yayın macerasına başladı. Peki sizce dizi nasıl başlangıç yapar? TOTAL, AB ve ABC1 gruplarında kaçıncı sırada yer alır?​

'Bir Deniz Hikayesi' yeni bölümleriyle her salı 20.00'da Kanal D'de!​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bugün o kadar iddialı ki kestiremiyorum. Ama neredeyse maç ile karşılaşmayacağı için diğer yapımlara göre daha avantajlı.
TOTAL 5-6
AB 5
ABC1 5.5

Daha yüksekte olabilir ama daha düşük olmaz sanırım. Fragmanları etkili bir şekilde yayınlıyorlardı en son. Daha düşük olursa hayal kırıklığı gibi olur.

Bugün o kadar iddialı ki kestiremiyorum. Ama neredeyse maç ile karşılaşmayacağı için diğer yapımlara göre daha avantajlı.
TOTAL 5-6
AB 5
ABC1 5.5

Daha yüksekte olabilir ama daha düşük olmaz sanırım. Fragmanları etkili bir şekilde yayınlıyorlardı en son. Daha düşük olursa hayal kırıklığı gibi olur.
Sen bence baya uçtun, baya zorlu bir gün. :D Bu zorlu günde en az +3.5 alsa yeterli bence. :D Kanal D bol tekrar koymuş zaten, haftaya 7-8 alabilir.

TOTAL: 4.5
AB: 3.8
ABC1: 4.7

Fragmanlar pek ilgi çekici değildi ağamdan pek umutlu değilim bu sefer. :(

Tüm gruplarda 3 reyting ortalamayla başlar. Güçlü rakipleri var.

Bende öyle pek umutlu değilim :
Total : 4.1
Ab: 3.4
Abc1: 3.9

Yemek yerken Aşk Yeniden'i izledik 45 dk kadar, gerçekten hiç beğenmedim dizide konu namına bir şey yok bu sezon bence Küçük Ağa'nın kaderini yaşayacak gibi. Kaderimin Yazıldığı Gün de oranları pek parlak değildi yani bugüne çok da dolu diyemeyiz bence boşluktan AB'de iyi bir kitle edinebilir bu dizi. :)

Üç grupta da 3 civarında başlayabilir, sonrası ise tekrarların aldığı sonuçlara ve senaryonun akışına bağlı.

İzlemedim ama sallama bir tahmin yapayım.

Total 4,25 AB 4,15 ABC1 4,55

Daha sonraları da yükselir :D