Sizce şimdiye kadar Star Tv'nin en iyi dizisi hangisiydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
İlk özel TV kanalı olarak yayına başlayan Star Tv'de bir çok efsane diziler yayınlandı. Peki bunlardan hangisi en iyisiydi?

üvey baba on numaraydı bence de aklıma gelmiyo :D

star eski bir kanal hangi diziler oynadı bugüne kadar bir hatırlatsaydınız keşke, şimdi bir muhteşem yüzyıl aklıma geliyor başka bişey gelmiyor:)

star eski bir kanal hangi diziler oynadı bugüne kadar bir hatırlatsaydınız keşke, şimdi bir muhteşem yüzyıl aklıma geliyor başka bişey gelmiyor:)

hahahahh aynen benimde.. starda yanılmıyosam iki üç dizi izledim geçmişte ama şimdi hiç hatırlamıyorum... galiba barış akarsunun bi dizisi vardı bi onu severk izliyodum neydi ismi hatırlamadım.. :D bide iki aileyi seviyorum ve hala tekrarlarını bile takip ediyorum..

hahahahh aynen benimde.. starda yanılmıyosam iki üç dizi izledim geçmişte ama şimdi hiç hatırlamıyorum... galiba barış akarsunun bi dizisi vardı bi onu severk izliyodum neydi ismi hatırlamadım.. :D bide iki aileyi seviyorum ve hala tekrarlarını bile takip ediyorum..

yalancı yarim

sen yine kıyısından köşesinden bişeyler hatırlıyorsun bende öyle bişeyde yok sürüyle film izledim starda ama numunelik bir isim aklıma gelmiyor .. nanay durumdayız:) işin kötü tarafı hatırlatan olsada hatırlamayacağımdan korkuyorum .. mesela demin kanal d deki diziler bölümüne bakarken ozan admin yılan hikayesinden bahsetti bende jeton yeni düştü oysa ben yılan hikayesini hiç kaçırmamıştım:))

behzat ç starın tek iyi yapımı sanırım.. pek izleyemesemde çok severim yazın gece yarısı tekrarları olursa mutlaka izleyeceğim.