Sizce şimdiye kadar Kanal D'nin en iyi dizisi hangisiydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Türkiyenin kanalı Kanal D dizileri ile hep konuşulmuş ve zirveden hiç inmemişti. Peki sizce şimdiye kadar Kanal D'de yayınlanan diziler arasında en iyisi hangisiydi?

aşk-mennu

fatmagülün suçu ne

öyle bir geçer zamanki..

yılan hikayesi,kınalı kar,berivan süper dizilerdi

Dram olarak üç dizi arasında kaldım: Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu ve Öyle Bir Geçer Zaman ki.
Çünki ÖBGZ çok iyi başladı. 30 reytinge yaklaştı. Ama daha 50 bölümde 16 reytinge düştü. Yaprak Dökümü daha 100 bölümü aşarken özeti bile 16 reyting alıyordu. Kendisi 20`ni hep aştı.
Aşkı Memnu da Final bölümüyle 27 reytinge ulaştı.
Gençlik dizisi olarak: Küçük Sırlar
Komedi olarak: Bizim Yenge ve Yalan Dünya

tek kelimeyle en iyi dizisi aşk-ı memnu
hanımın çiftliği ve geçmiş yıllarda sihirli annemde çok başarılı olmuş diğer yapımlardı..

Neden kimse Yaprak Dökümü demiyor? Şimdiye kadar en istikrarlı reytingi alan dizi Yaprak Dökümü

Çemberimde Gül Oya,Ihlamurlar Altında,Asi,Aşkı Memnu,Öyle Bir Geçer Zaman Ki,Yaprak Dökümü

Reyting anlamında çok başarılıydı tabii ama iyi olmak reytinge bakmıyor benim değerlendirmelerimde.

kötü bi diziydi.

Doğru reytinge bakmıyor ama efsane bir diziydi. Eskiden sıkı takip etmiyordum ama şimdi netten izliyorum ne diziymiş diyorum. Aldığı reytinglerden daha iyisini hakediyordu gerçekten.

Takas sen kesin izlemedin diziyi herhalde

abartmıyorum hayatımda gördüğüm en kötü 2-3 diziden biri o kadar sıkıcı o kadar sıkıcı ki anlatılmaz.tabi ki izlemem niye kendime işkence yapayım.

abartmıyorum hayatımda gördüğüm en kötü 2-3 diziden biri o kadar sıkıcı o kadar sıkıcı ki anlatılmaz.tabi ki izlemem niye kendime işkence yapayım.

İzlemediğin için böyle söylüyorsun. Sen diziye şans vermiyorsun. Eğer kafanda o dizi kötü canlandısa hayatta bunun gerçek olup olmadığına bakmıyorsun. Eğer izlesen gerçekten seversin

Yılan Hikayesi, Kınalı Kar, Lise Defteri... 6 yıldır devam eden Arka Sokakları da unutmamak gerekir

yaprak dökümü konuyu baya uzattığı için sevilmedi.

aşkı memnu
küçük sırlar
geniş aile

İzlemediğin için böyle söylüyorsun. Sen diziye şans vermiyorsun. Eğer kafanda o dizi kötü canlandısa hayatta bunun gerçek olup olmadığına bakmıyorsun. Eğer izlesen gerçekten seversin

gerçekten çok sıkıcı bi dizi annem izlerken arada bakıyodum yani şans verdim

aski memnu,yaprak dokumu,fatmagulun sucu ne,obgzk,umutsuz ev kadinlari,bin bir gece,haziran gecesi,kucuk sirlar,yabanci damat.

Kanal D de iyi reyting Alan cok Dizi vardi ama en iyi transferi diye sorsan Vadi derdim cünkü tam tavan yaptigi Zaman almisti