Sizce Şu An En Kaliteli Yayın Yapan Kanal Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D: Yalan Dünya, İntikam, Galip Derviş ve zamanım olursa BBEB

Star: 1 Erkek 1 Kadın

Diğerlerinde izlediğim hiçbir şey yok.

Bu durumda bana göre Kanal D. Daha sonra Star Tv.

Kanal D ve TRT 1.

Son düzenleme:
Ben "Kanal D" diyorum.

Çünkü Kanal D hafta sonları Pt2 kuşağında güzel sinema filmleriyle, yayınladığı dizileriyle ve yaptığı programlarıyla reytingde zirvede olmasa bile her zaman 1. olan bir kanal. Çünkü renkli bir kanal. Bu sezon elbette yanlış çok strateji izleyerek seyircinin güvenini kaybetti ama ben yinede o hataları görmezden gelerek bu soruyu yanıtlıyorum.

Star TV'nin ben henüz bir projesinin düzgünce bir başarılı olduğunu göremedim. Yani şu an yaptığı transferleriyle ayakta duran bir kanal. O transferleri hangi kanal yapsa o kanal 1. olurdu tartışmasız. Geçen sezon 5. kanalın bu sezon 1. olması herhalde kendi emekleriyle olacak bir iş değil. Kendi program ve dizilerinden yalnızca İşler Güçler ve Behzat Ç. var diye kaliteli diyemem kanal için. Fırıldak Ailesi'ni bile büyükler için çizgi film olarak yutturmaya çalıştı kanal.

Atv hep kendini tekrar eden işlerin peşinde koşuyor. Özellikle dizi konusunda. O yüzden bu kanaldan kalite beklemek doğru değil.

Show TV için bu sezon diyecek bir şey yok. Kalitenin dibine vurdu diyebilirim. Düzelmek için daha kaliteli diziler yayınlaması gerek. Yaptığı ataklar iyi ama kaliteli diyecek kadar henüz bir şey yapmadı.

Fox ise bu sezon kendinde baya bir değişim yaptı. Özellikle yayınladığı dizilerin kalite oranı arttı diyebilirim. Ama hala kat edecek çok yolu var. İş biraz paraya bakıyor. Paraya kıyıp daha güzel diziler ve programlar yayınlarsa oldu bu iş!

Katılıyorum. Özellikle de atv konusunda. Önüne gelen diziyi alıyor kanal. Hiç gözlemlemiyor tutar mı tutmaz mı diye?

Kanal D hiç olmazsa bu işi biliyor. En azından diziler en az 3-4 reytingle başlıyor. İyiler yükseliyor, kötüler düşüyor.

Kanal D`de olupta 1-2 reyting alan bir diziyi görmek neredeyse imkansız.