Sizce 'Şeref Meselesi' Nasıl Başlangıç Yapar?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
26085642.jpg

Kanal D'nin D Yapım imzalı, başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik'in paylaştığı "Şeref Meselesi" dizisi bu akşam 20.00'da başlıyor!

Uzun zamandır tanıtımları dönen ve "Şeref Meselesi Yaklaşırken" adlı ön tanıtım hazırlanan dizi sizce TOTAL, A/B, ABC1 gruplarında nasıl bir başlangıç yapar? Zirvede yer alabilir mi, geleceği nasıl olur?

ÖN TANITIMI

TOTAL: 4.75
A/B: 6.25
ABC1: 6.50 diyorum ben.

Kanal D 2 haftadır kanalı sırf Şeref Meselesi'ne ayırdı o kadar tanıtıma direkt zirvede başlaması lazım. :D

konuyu ergencikler bastı...
Ya ne gerek var şöyle yazılara allahaşkına çocukmusunuz ya:D
Anlayan anladı mesajımı:D

Bu arada oranlar gerçekten çok söylenmiş...Bence herkez ön tanıtım reytinglerine göre söyledi ama o reytingler normalde yayınlandığı gün hangi dizi varsa onun reytingleri...Reklamı izleyeceklerine millet bunu izlemişler yani.Bence o kadar da yüksek başlamaz bu dizi ama belli de olmaz tab i...

Ben bayağı umutluyum diziden. En büyük darbeyi O Hayat Benim yiyecektir bu diziden. Gönül İşleri'de özellikle AB'de düşüş yaşayabilir.

Abartmışolmayayım ama ;

TOTAL 5.5
AB 7
ABC1 6.5

Kanal reklamını çok iyi yapıyor. Bu oranlarda başlar bence. Daha iyisini yaparsa da şaşırmam. Sizde şaşırmayın :)

Ben bayağı umutluyum diziden. En büyük darbeyi O Hayat Benim yiyecektir bu diziden. Gönül İşleri'de özellikle AB'de düşüş yaşayabilir.

Abartmışolmayayım ama ;

TOTAL 5.5
AB 7
ABC1 6.5

Kanal reklamını çok iyi yapıyor. Bu oranlarda başlar bence. Daha iyisini yaparsa da şaşırmam. Sizde şaşırmayın :)
O hayat benim dizisini Izlesen asıl darbenin Kimin yiyeceğini anladın :D

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧