Siyasi Konular Hakkında Önemli Duyuru!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar ülke olarak zor bir dönemden geçtik ve hala da etkileri devam ediyor. Bu süreç içerisinde bu gelişmeler ister istemez foruma da sıçradı. Pek çok konuda bu konularla ilgili olarak tatsızlıklar yaşandı. Belki biz de bu konu karşısında karar almakta gecikmiş olabiliriz fakat nihayetinde konuyla ilgili bir karar aldık.

Bundan böyle bir süreliğine forumda siyasi konularda komik resim, komik video vb başlıklar açmak yasak. Yine siyasi konularla alakasız başlıklarda bu tarz resimler paylaşmak yasak. Fakat örneğin Gezi Parkı konusunda o konuyla ilgili olarak resim paylaşımları yapılmaya devam edilebilir.

Yine bunun dışındaki siyasi konularda da denetim arttırılacak. Bir tarafı kışkırtmaya yönelik, taraflı başlıklar onaylanmayacak.

Zaten yasak olan siyasi imzalar ve avatarlarla ilgili de denetim arttırılacak ve bunlara izin verilmeyecek.

Bununla birlikte forumda siyasetin seviyeli bir şekilde tartışılmaya devam etmesini istiyoruz. Bu nedenle başlıklar açılmaya devam edilecek fakat bizim isteğimiz bu tartışmalardan hoşlanmayanların sürekli bu tartışmalarla karşılaşmasını engellemek. Bu tartışmaları daha seviyeli bir şekilde yapmak ve doğru kanallar aracılığıyla yapmak.

Bilginize.

Süper bir karar olmuş. Hoş zaten bu konu hakkında herhangi bir paylaşım yapmayacağım artık.

"Kışkırtıcı" konu açmak ve o tarz resimlerle ilgili konular açmak yasak fakat istediğiniz resimleri,karikatürleri gezi parkı konusundan paylaşabiliyorsunuz.
Yasak yok düzenleme var anlayacağınız.

- - - Ekleme - - -

bu forumun yasaklar listesi uzun ama

Herhangi bir yasak yok.Kışkırtıcı konular zaten yasak.

Çok iyi olmuş en baştan bu yasak gelmeliydi.

Yeni kural gayet iyi. Burası bir forum ve top 15'in çoğu konusunda siyasi konular vardı siyaseti seven var sevmeyen var. Gezi Parkı konusunda yine istediğinizi yazabileceksiniz karşı tarafı kışkırtmadığınız sürece.

Hayirli olsun, umarim dogru yönde bir karardir ve etkisini gösterir.

. @xdragxx bu ne demek

Yeni kurala göre bu tür resimleri ayrı bir konu olarak açmıyoruz.
Gezi parkı konusunda paylaşabilirsin resmi kilit.

Kuralı ben mi yanlış anladım o resim konuda paylaşılırsa kışkırtıcı sayılmaz mı ? yanlış yönlendirme olmasın
@xemrexxxxx

kararıverenelre tdk sözlük hediye edicem siyaset tanımı için ama tdk da çok cıvıttı son zamanalrda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...