Siyaset ve Askeri Dizilerden Hangisini Beğeniyorsunuz ?

Siyaset ve Askeri Dizilerden Hangisini Beğeniyorsunuz ?

• Tek Türkiye " Son Karakol " ( STV )

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat ( TRT 1 )

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,719
Puanı
1,060
Ben en çok Şefkat Tepe'yi seviyorum. :)

Hiçbirini beğenmiyorum. Bütün siyasi diziler taraflı.

Siyaset dizilerden değil, haber kanallarından izlenilmeli :)
Gerçekten haklısın. Ama haber kanallarının izlenmesinde de kafa karıştıracak durum olmamalı. Birinin ''ak'' dediği yere diğeri ''siyah'' diyor. Doğru olana inandığı ve kendi görüşüne uyan haber programlarını izlemeli bence. Tabii hiç mi diğerlerini izlemesin dersen, bence onları da izlesin. Küçük çocuklara öğretmenlerinin dediği gibi televizyon bir ''aptal kutusu'' değil. İnsan hep iyi şeyleri bilir, kötülere Fransız kalırsa da bu durum iyiye götürmez insanı. :) Oy kullanmak için kullandım. Ben de aslında hiçbirini beğenmiyorum. Özellikle STV programları. :)

Ben de bu anketi bir arkadaş mesaj atmış. Onun için yayınladım. Yoksa aklıma bile gelmezdi. :) Siyaset dizilerinden bende nefret ediyorum. Ama askeri dizileri seviyorum. :) Çünkü askeri dizilerde siyaset yapmıyorlar ve ülkede yaşanan terörü anlatıyorlar. :)

Ben de bu anketi bir arkadaş mesaj atmış. Onun için yayınladım. Yoksa aklıma bile gelmezdi. :) Siyaset dizilerinden bende nefret ediyorum. Ama askeri dizileri seviyorum. :) Çünkü askeri dizilerde siyaset yapmıyorlar ve ülkede yaşanan terörü anlatıyorlar. :)
Askeri dizileri de pek sevdiğim söylenemez. Ama askeri komediler fena değildi. Onların da modası geçti. Hey... gidi günler hey! :)