Siyah Kalp'te Kim Kimdir? | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,278
Reaksiyon puanı
63,875
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
GXMlfpqXAAAOJ2A


Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp yayın hayatına başladı.

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği, başrollerini Ece Uslu, Burak Sergen, Hafsanur Sancaktutan, Aras Aydın, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar, Genco Özak, Esra Dermancıoğlu ve Işıl Yücesoy'un paylaştığı yapım, Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın gizemli ve entrika dolu hikayesini konu alıyor.

Siyah Kalp, ilk bölümüyle şimdi Show TV'de!

ece-uslu-500x500.png

Sumru (Ece Uslu)
Güçlü, zeki ve mücadeleci bir kadın. Geçmişte zor kararlar almak zorunda kalmış, şimdi ise yeni hayatında huzur aramaktadır. Kapadokya’nın en zengin ve nüfuzlu adamlarından biri ile evlenmiş herkesten gizlediği geçmişini geride bırakmıştır. Ancak, geçmişi ve bastırdığı duyguları onu zorlayacak ve önemli yüzleşmelere itecektir.

aras-aydin-500x500.png

Nuh (Aras Aydın)
Sumru’nun terk ettiği ikizlerden biri. Zeki, kararlı ve hesaplaşmaya odaklanmış. Onun için intikam ve hak arayışı, öncelikli bir motivasyon kaynağıdır. Bu arayışta karşısına çıkan aşk onu çoğu zaman çıkmaza itecektir. İntikam ateşini harlayan kendisiyken sevdiklerini korumak için elinden geleni yapacaktır.

hafsanur-sancaktutan-500x500.png

Melek (Hafsanur Sancaktutan)
Nuh’un ikizi ve tam zıttı bir karakter. İyi kalpli, sevgi dolu, ancak hayatının karmaşasında kendini bulmaya çalışan bir genç kadın. Onun için aile bağları ve aşk, önemli denge unsurlarıdır. O da ikizi gibi annesiyle yüzleşmek istese de duyguları ve öfkesi onu ikilemde bırakacaktır.

burak-tozkoparan-500x500.png

Cihan (Burak Tozkoparan)
Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu. İyi niyetli ve ailesine bağlı. Ancak, karmaşık aile ilişkileri onu sürekli bir mücadele içinde bırakır. Bu zamana kadar başarılarıyla kendi ayaklarının üzerinde dursa da hayatına aniden giren insan onun ailesi için vereceği mücadeleyi daha da zorlaştıracaktır.

leyla-tanlar-500x500.png

Sevilay (Leyla Tanlar)
Samet'in kız kardeşi Hikmet'in kızı. Genç, güzel ama içinde bulunduğu zor durumlarla başa çıkmaya çalışmaktadır. Kendi kararlarını vermekte zorlanan Sevilay, çevresindeki güçlü karakterlerin etkisi altında kalmakta ve bu durum onun hayatını karmaşık hale getirmektedir. Mecburiyetlerine artık baş kaldırmak zorundayken hayatındaki yenilikler sayesinde ilk kez uğruna mücadele edeceği bir şeye sahip olacaktır.

burak-sergen-500x500.png

Samet (Burak Sergen)
Kapadokya'nın önde gelen zengin iş adamlarından biri. Ailesine düşkün ve sorumluluk sahibi. Ancak, hem geçmişinden hem de mevcut durumundan kaynaklanan zorluklarla başa çıkmak zorundadır.

esra-dermancioglu-500x500.png

Hikmet (Esra Dermancıoğlu)
Samet'in kız kardeşi. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden, manipülatif bir kişilik. Onun için ailedeki statü ve güvence, en önemli unsurlardır. Hayat mücadelesinden bıkmış, artık rahata ermek ister ve bu yolda gözünü karartmaktan çekinmez.

genco-ozak-500x500.png

Esat (Genco Özak)
Sumru ve Samet'in oğlu. Kendini güçlü ve başarılı zanneden, ancak aslında hırslı ve güvensiz bir genç. Üvey abisi Cihan’a karşı derin bir kıskançlık besler. Babasıyla sürekli bir kavga içindedir. Esat da annesi Sumru gibi Nihayet’in etkisi altındadır.

ilker-aksum-500x500.png

Tahsin (İlker Aksum)
Kapadokya’ya yeni gelmiş zengin bir iş adamı. Ancak onun geliş amacı da aslında intikamdır. Geçmişin bedelini sorumlularına ödetmek isterken karşısına hesap etmediği insanlar çıkar.

isil-yucesoy-500x500.png

Nihayet (Işıl Yücesoy)
Sumru'nun annesi ve hikayenin en "siyah kalpli" karakterlerinden biri. Aşırı hırslı ve manipülatif, kızı Sumru'yu kendi çıkarları doğrultusunda yönlendiren bir figür. Açık etmese de ailenin taht kavgasının en merkezindedir. Nihayet, hem zekasıyla hem de kurnazlığıyla hikayenin en etkili karakterlerinden biridir.
 
  • Beğendim
Reactions: Mehmet Can