'Siyah Kalp' Dizisinin Kadrosu Belli Oldu! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,896
Reaksiyon puanı
63,388
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Show TV'nin iddialı dizisi Siyah Kalp'in hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini Yıldız Tunç'un üstlendiği yapımın kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Burak Sergen (Samet), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) yer alacak.

Okuma provası gerçekleşen dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde Kapadokya'da başlayacak.









 
Kadrosu ile iddialı duruyor.Yeni Sezonun tutacak ilk işi hayırlı olsun. Show bunu ya Perşembeye ya da Pazara koyacak besbelli.
 
Burak Sergen ve Esra Dermancıoğlu'nun yapışık ikiz gibi sürekli aynı dizilerde rol alması halis mi. Geçen sezon karı-koca oynadıktan sonra bu sezon kardeş oynayacaklarmış hatta.
Tims-Yıldız Tunç dizileri sezonlardır perşembeyi parselliyor (hatta bu dizi neden ATV'de değil anlamadım) o yüzden günü şimdiden belli diyebiliriz.
 
Esra - Leyla Şahin Tepesi'nde, Leyla - Burak Paramparça'da birlikteydiler. Umarım yine teyze ve kardeş olarak yazmamışlardır
 
Son düzenleme:
O zaman atv Kara Dutu perşembeye koyamaz.
Tims'in atvdeki dizileri kaç senedir Perşembe yayınlanıyor.
------

İlk atveydi sonradan Showa postalamışlar.
 
Kadro çok güzel olmuş ismimi görmek güzel oldu
 
Kadro güzel. Işıl Yücesoy'u özlemiştik. İlk bölümünü izlerim kısmetse
 
haydaaa ,, basta burak sergen ve ilker aksum olmak uzere gayet iyi gorunuyor kadro...

bunu da listeye aldik... iyi mi 😛

tanitimlari heyecanla bekliyor olacagim.
 
Reactions: Mehmet Can
Bol bol entrikalarla dolu bir dizi olur. Yıldız Tunç, senarist kariyerine Binbir Gece ile başlayıp her dizide giderek biraz daha kendini tekrarlamaya başladı. İlk bölümde en az 2 aldatma sahnesi görürüz.
 
Persembe günü olur bu dizi... Kalpazan'da pazar yayinlanir... Sandik Kokusu büyük ihtimal aralikta biter ve onun yerine bakalim kanal hangi projeyi yayinlicak