'Siyah Beyaz Aşk' Dizisinde Deprem, Senaristler İstifa Mı Etti?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
3adf1b97-05d7-43d5-b395-5cd01a0c481f.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Siyah Beyaz Aşk'ta şok gelişme!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Siyah Beyaz Aşk’ın yayından kaldırılması için RTÜK’e başvuruda bulunmuştu. Biçer, “Dizinin yayınlanan ilk iki bölümünde kadına ve sağlık çalışanlarına yöneltilen şiddetin izletilmekte olduğunu gördüm” eleştirisini yapmıştı. Bu gelişmeler konuşulurken Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, kulislerden duyduğu bomba bilgiyi duyurdu.

Dizinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un “Bizden bu kadar” diyerek istifa kararı aldığını, bu kararın ise son bölümün final sahnesi sebebiyle anlaşmazlığa neden olduğu öne sürüldü.

'Siyah Beyaz Aşk' yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Hikaye çok iyiymiş, izleyenler beğeniyor. Neden böyle oluyor anlamadım. :(

Bu arada CHP milletvekili Yıldız Tur Biçer de Kanal D dizilerine takmış durumda. Önce ÇD şimdi de bu. :T:

2.bölümü daha izleyemedim ama dizi gerçekten güzel bende anlamadım niye böyle olduğunu

D Yapım dizilerinde hep problem çıkıyor. Senaryosuyla adından söz ettiriyor, sonra bir şeyler oluyor. Adı Efsane son örneği, şimdi de bu. :D

Evet kanaldamı sorun var yapımcılardamı anlamadım vallahi bu dizi gerçekten çok güzel Birce ile İbrahimin uyumu süper umarım bitmez dizi:(

Bu ikili Fox yada ATV ile devam etmeli:A

Eylem ve Sema da bir türlü dizi tutturamadı. :A

Kanal D’nin de beli doğrulmuyor. :A

Sema ve Eylem'in Kanal D ile çöküşü inanılmaz. :A

Efsane ikili Kanal D ile çöktü resmen. :D

Zaten son bölüm düşüş yaşamıştı yakındır biter gibi.

D Yapım dizilerinde hep problem çıkıyor. Senaryosuyla adından söz ettiriyor, sonra bir şeyler oluyor. Adı Efsane son örneği, şimdi de bu. :D

Evet kanaldamı sorun var yapımcılardamı anlamadım vallahi bu dizi gerçekten çok güzel Birce ile İbrahimin uyumu süper umarım bitmez dizi:(

Keşke Kara Yazı hüsranından sonra Kanal D'ye bulaşmasalardı. :A

Keske Karagül ve Yer Gök Ask gibi diziler yapsalar. Konak hikayesi yakisiyor FOX'a bence :)
yerlerine karagül dizisinin senaristi gelmiş dizide masa örtüsü çekme, bağırma çağırma birbirinin saçını yolma, her bölüm hayat dersi veren moruk teyze sahneleri artacaktır:A @Harunnn60 @Çiğdem-

KARADAYI'mın başarısını daha da yakalayamazlar :A bu dizi Kıvanç'ın dizisi değilmiydi? Tuba istememiş filan. Kanal D nasıl almiş?

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan