Aynen kesin Fatih Terim istifaya davet edilir gönülden inanıyorum..Luyindama’ya ne kadar küfür ne kadar beddua edilse hakkıdır. Allah senin gibi futbolcuyu kah… Sana lanet olsun. Futbolcu filan değilsin. Hata sende değil, seni oynatanda. Fatih Hoca bir daha bu adamı 11’de oynatırsan bizzat sen ıslıklanacak istifaya davet edileceksin bu gidişle.
Luyindama haftaya Arena’da oynatılırsa bu futbolla bol bol ıslıklanacak. Bu adamı ıslıklamayan Galatasaray’lı değildir artık.
Lafın gelişi öyle dedim, o kadar da ciddiye alma maç sonu sıcağı sıcağına yorumlarıAynen kesin Fatih Terim istifaya davet edilir gönülden inanıyorum..
Yok en az 5-6 kez böyle yorum yaptın da Fatih ıslıklanmaz diye şey ettim..Lafın gelişi öyle dedim, o kadar da ciddiye alma maç sonu sıcağı sıcağına yorumları
Evet ıslıklanmaz, Allah Kerim Fatih Terim çünküYok en az 5-6 kez böyle yorum yaptın da Fatih ıslıklanmaz diye şey ettim..
Yalnız o pozisyonda bence Luyindama'dan çok Muslera'nın hatası var adamda top işte niye çıkıyorsun?Luyindama’ya ne kadar küfür ne kadar beddua edilse hakkıdır. Allah senin gibi futbolcuyu kah… Sana lanet olsun. Futbolcu filan değilsin. Hata sende değil, seni oynatanda. Fatih Hoca bir daha bu adamı 11’de oynatırsan bizzat sen ıslıklanacak istifaya davet edileceksin bu gidişle.
Luyindama haftaya Arena’da oynatılırsa bu futbolla bol bol ıslıklanacak. Bu adamı ıslıklamayan Galatasaray’lı değildir artık.
Ben Sivas 1-0 yener dedim, sen neyine güvendin bizim takımın Avrupa diyorsan oraya hiç bakma, orası bambaşka bir olayGalatasaray yenilerek bizi de yaktı maalesef.
Ben stratejik olarak hep Galatasaray kazanır diyorum. Gerçekten kazanırlarsa bir teselli olsun diye.Ben Sivas 1-0 yener dedim, sen neyine güvendin bizim takımın Avrupa diyorsan oraya hiç bakma, orası bambaşka bir olay