Paslanmışım demekkiYalnız benim son açtığım maç yorum konularına bakar mısınız?
Gs kazanamamış hiç. Umarım öylede devam eder böyle bir istatistike sahip olduğumu bilmiyordum
Ekli dosyayı görüntüle 131307
Paslanmışım demekkiYalnız benim son açtığım maç yorum konularına bakar mısınız?
Gs kazanamamış hiç. Umarım öylede devam eder böyle bir istatistike sahip olduğumu bilmiyordum
Ekli dosyayı görüntüle 131307
Galatasaray yenilmeliGS 1 gol daha atmış. 2 puan alıyorum yarışmadan. Tamam artık kimse gol atmasın, amin.
Bak @Dosi cevap vermiş sana
İzliyor musun?Bak @Dosi cevap vermiş sana
Bülent uygun. Geçen sene Sivas’ta feneri şampiyonluktan etMaçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen Sivas soğuğunda kazanmasını bildik, tebrikler Aslanlar. Fener’in kaybetmesi takımı iyice iştahlandırmış belli. Puan farkı 6’ya çıktı.
Bu güzel konuyu açan @Dosi 'ye teşekkürlerimi sunuyorum harikasın muhteşemsin
Kalecinin kulağını kanattı penaltı uğruna
Giray Altınok'u bile çıldırttı hakem yönetimi. Bir yapı varsa Galatasaray'a karşı var, bu çok net.
Manaj'ın Barış Alper'i kasıtlı olarak biçtiği harekete kırmızı kart verilmedi. Barış sedyeyle çıktı sahadan. Durumu ciddi değildir inşallah.
Twitter’dan canlı yayınlara bakabilirdin.Yoo nerden izlicem ki
Galatasaray Trabzon’a yenilecek uğucan 5 yemesinTwitter’dan skor bakabilirdin.
Beşiktaş taraftarı kendi yönetimine yaptığı darbeyi fenerede yaptırmaya çalışıyorlarMuslera çok fazla gol yemeye yemin etmiş
Muslera bu çok formsuz bu sene. Maç kurtaramıyor artık, gelen pozisyonların hepsini yiyor. Yaşlandı da artık, sezon sonu bırakacak sanırım futbolu.Muslera çok fazla gol yemeye yemin etmiş
totem yapma @BullyMuslera bu çok formsuz bu sene. Maç kurtaramıyor artık, gelen pozisyonların hepsini yiyor. Yaşlandı da artık, sezon sonu bırakacak sanırım futbolu.
Okan hocanın Jelert'i niye tercih etmediği de bu maçla birlikte anlaşılmış oldu. Çok güçsüz bir oyuncu.
Süper kupa maçından sonra değiştirilmeliydi benceMuslera bu çok formsuz bu sene. Maç kurtaramıyor artık, gelen pozisyonların hepsini yiyor. Yaşlandı da artık, sezon sonu bırakacak sanırım futbolu.
Okan hocanın Jelert'i niye tercih etmediği de bu maçla birlikte anlaşılmış oldu. Çok güçsüz bir oyuncu.