Sivasspor 2-3 Galatasaray | Trendyol Süper Lig 15. Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,068
Puanı
1,060
IMG_3765.png

Süper Ligin 15. hafta maçında lider Galatasaray, Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

Sivasspor: Nikolic, Murat, Sonko, Radakovic, Emirhan, Uğur, Charisis, Poungouras, Koita, Rodrigues, Manaj.

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Metehan, Sanchez, Berkan, Torreira, Sara, Yunus Akgün, Mertens, Sallai, Osimhen.

Maç hakkında yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Maça baskılı başlamıştık. Osimhen karşı karşıya çok beceriksiz, yine harcadı pozisyonu.

Sonrasında Metehan kırmızı kart gördü ve maça 10 kişi başladık resmen. Sivas soğuğunda işimiz zaten zordu, artık iyice zorlaştı. Berabere kalmamız büyük başarı olur.
------

Berkan napıyon. Yedik golü.

Son düzenleme:
Sivasspor 1 -0 önde
------

Maça baskılı başlamıştık. Osimhen karşı karşıya çok beceriksiz, yine harcadı pozisyonu.

Sonrasında Metehan kırmızı kart gördü ve maça 10 kişi başladık resmen. Sivas soğuğunda işimiz zaten zordu, artık iyice zorlaştı. Berabere kalmamız büyük başarı olur.
------

Berkan napıyon. Yedik golü.
27383883 ay sonra maç konusu açtım :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Yalnız benim son açtığım maç yorum konularına bakar mısınız?
Gs kazanamamış hiç. Umarım öylede devam eder :A böyle bir istatistike sahip olduğumu bilmiyordum :A
Ekli dosyayı görüntüle 131307

@Yakamoz-Asi @Angelica @mesmeso @Hobbit @12.Adam @DarkLegenD @MasacRE @Royal Highness @offensive @emreemreu @bazinga
Galatasaray'ı bitirmişsin be resmen 😱 21-22 sezonunda senin yüzünden şampiyon olamamışız.

Ya bu sene de Galatasaray'ı şampiyonluktan edersen...
------

Aaa bizde daha olmadı. Henüz geçmedik o kısma :A
Yayın geriden geliyor demek sizde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Yok artık. Bu kadarda ballı olmaz bir takım ya 😡
Aman gidip sarma yapayım sinirim bozuldu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Konuya kalp bıraktım umarım skor böyle biter eline sağlık dosi hanım GS de yenilince konu daha güzel oldu. Biz de yenildik dün onlar da yenilirse süper olur ve maç böyle biterse bu bu ay açtığın en iyi konudur benim için @Dosi :D

Derken 1-1 oldu

• Harika
Reactions: Dosi
Galatasaray'ı bitirmişsin be resmen 😱 21-22 sezonunda senin yüzünden şampiyon olamamışız.

Ya bu sene de Galatasaray'ı şampiyonluktan edersen...
------

Yayın geriden geliyor demek sizde :A
Yani açmayı bıraktım diye mi şampiyon oldunuz :A
Aman işim olmaz. Denk geldi bugünlük :A
------

Konuya kalp bıraktım umarım skor böyle biter eline sağlık dosi hanım GS de yenilince konu daha güzel oldu. Biz de yenildik dün onlar da yenilirse süper olur ve maç böyle biterse bu bu ay açtığın en iyi konudur benim için @Dosi :D

Derken 1-1 oldu
6 numaralı mesajıma bak…
Elim uğurlu olmuş zamanında ama umarım paslanmamışımdır :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Yani açmayı bıraktım diye mi şampiyon oldunuz :A
Aman işim olmaz. Denk geldi bugünlük :A
------

6 numaralı mesajıma bak…
Elim uğurlu olmuş zamanında ama umarım paslanmamışımdır :A
Açmayı bıraktın diye ambargo koymuşuz lige, öyle görünüyor :A
------

Yok artık. Bu kadarda ballı olmaz bir takım ya 😡
Aman gidip sarma yapayım sinirim bozuldu :A

@Bully yazar yazmaz 1 dk geçmeden golü izledim. 😡
:A :A

F6fVWhxX0AA6z6c

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Şu durumda maça Fener çıksa kırmızı kart çıktığı an maç bitmişdi, Galatasaray, yine karakter gösteriyor.
GS konusunda bile aklın fikrin fenerde. Maça odaklan güzel kardeşim. Sivassporu destekleyen biri olarak. Yenmemiz dileğiyle. İyi olan değil sivassporun kazanması umuduyla :)