Yakın arkadaşına devredemez mi? Niye kapatsın ya da satsın, o kadar emek vermiş.Ozan'ın askerliğine çok olduğunu düşünerek ve bedelli askerlikte gündemde olduğunu varsayarsak site kapanma gibi bir durum olmaz büyük ihtimal. Kapatma durumu olacağına satılır diye umuyorum ben @OzaN
Asla satılmaz o kesin. Askerlik zamanı zor olacağı kesin ama buluruz herhalde o zaman için de bir çaresini.Ozan'ın askerliğine çok olduğunu düşünerek ve bedelli askerlikte gündemde olduğunu varsayarsak site kapanma gibi bir durum olmaz büyük ihtimal. Kapatma durumu olacağına satılır diye umuyorum ben @OzaN
Bedelli askerlik gündemde, iyi bir fikir olabilirAsla satılmaz o kesin. Askerlik zamanı zor olacağı kesin ama buluruz herhalde o zaman için de bir çaresini.
30 yaşı geçmeme daha çok var.Bedelli askerlik gündemde, iyi bir fikir olabilir
Gündemde 25 yaş sınırı var, gel sende katıl Twitterdan ses duyurmaya çalışıyoruz elimizden tek gelen bu30 yaşı geçmeme daha çok var.
25 bile olsa yaramaz. Yaş sınırı olmazsa düşünülebilir tabii ama o da imkansız gibi.Gündemde 25 yaş sınırı var, gel sende katıl Twitterdan ses duyurmaya çalışıyoruz elimizden tek gelen bu
Bak sana slogan buldum ErotizminFavori Adresisiteyi bana devret )
dur ben devralacağım siteyi o zaman herşey serbest olacak )
bak halk da öyle istiyor @OzaN
hayır serbest falan olmasın disiplin iyidir 😉😉😉siteyi bana devret )
dur ben devralacağım siteyi o zaman herşey serbest olacak )
bak halk da öyle istiyor @OzaN
Bak sana slogan buldum ErotizminFavori Adresi