Aserat Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,278 Reaksiyon puanı 67,684 Puanı 1,061 Konum İstanbul 21 Haziran 2020 #21 mesmeso61' Alıntı: Geçen hafta fragmanı koymuştum bu hafta ne yapmalıydım? @Aserat ? Genişletmek için tıkla ... Etiketi ben yapınca program da benim sandı herhalde. @Turkuazz Reactions: Turkuazz and mesmeso
mesmeso61' Alıntı: Geçen hafta fragmanı koymuştum bu hafta ne yapmalıydım? @Aserat ? Genişletmek için tıkla ... Etiketi ben yapınca program da benim sandı herhalde. @Turkuazz
Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,687 Reaksiyon puanı 13,234 Puanı 860 Konum Dünyadan 21 Haziran 2020 #22 mesmeso61' Alıntı: Geçen hafta fragmanı koymuştum bu hafta ne yapmalıydım? @Aserat ? Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma Onunda programı bulunuyor karıştırmışım birde mobilden yazınca arada karışıklık çıkıyor Reactions: mesmeso
mesmeso61' Alıntı: Geçen hafta fragmanı koymuştum bu hafta ne yapmalıydım? @Aserat ? Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma Onunda programı bulunuyor karıştırmışım birde mobilden yazınca arada karışıklık çıkıyor
Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,687 Reaksiyon puanı 13,234 Puanı 860 Konum Dünyadan 21 Haziran 2020 #23 Aserat' Alıntı: Etiketi ben yapınca program da benim sandı herhalde. @Turkuazz Genişletmek için tıkla ... Senin de bu tarz programın bulunuyordu ondan karıştırdım Reactions: Aserat
Aserat' Alıntı: Etiketi ben yapınca program da benim sandı herhalde. @Turkuazz Genişletmek için tıkla ... Senin de bu tarz programın bulunuyordu ondan karıştırdım