Sinemada Yeni Bir İkili: 'Kısmet ile İsmet'

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
Hababam Sınıfı tadında 'Öğrenci İşleri' sinema filminin çekimleri başladı!

Şu sıra çekimleri devam eden filmin Başrollerini paylaşan Murat Akkoyunlu ve Fırat Tanış'ın canlandırdıkları iki zıt kardeş 'Kısmet ile İsmet' yeni bir ikilinin ayak sesleri. Ayrıca filmde, Yeliz Şar, Ufuk Karali, Deniz Celiloğlu, Bora Akkaş , Begüm Öner, Tolga Canbeyli, Serhan Özben ve Bülent Çolak gibi tanınmış başarılı oyuncular da rol alıyor.

Senaryosunu 'Geniş Aile' dizisi ile adını duyuran Kamuran Süner'in yazdığı sayıları 20 milyonu bulan her bir öğrencinin yaşadığı sınav sürecine komik bir pencereden bakan hikaye, iki kardeşin sınavı daha fazla öğrenciye kazandırma yarışı üzerine kurulu.

267249.png

Ekip çok iyi. Fırat Tanış beklediğimiz komedi rolünü buldu galiba sonunda. :):) @xdragxx
Çok mutlu oldum Fırat Tanış benim komedide favorim zaten bir de Murat Akkoyunlu var onu da çok severim Çakallarla Dans serisinden. :) Umarım film tutulur ve devam serileri gelir. Ulvi ve Zekai de var. :D

İyi olup olmadığını ancak fragman çıktığında öğrenebileceğiz, ama bu haliyle tutabilir gibi. Kadro iyi en azından, başarılar... :)

Fırat Tanış'ın olması iyi olmuş o an ki duruma göre filme gidebilirim :D

Oyuncu kadrosu çok iyi. Geniş Aile severler filme baskın yapacaktır. Filmin tutmasını umuyorum. :)

Sevebileceğimiz bir kadro ama pekde iddialı değil gibi. Fragman falan görmek lazım.