Sinemada Ortalık Toz Duman, Cem Yılmaz'dan Çok Sert Tepki!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
sinemada_bilet_krizi_h672050_ad0ad.jpg

Film yapımcıları ile salon işletmeleri arasında özellikle Mars Grubu ile gerilim devam ediyor!

Bilet fiyatlarının yüksekliği, biletin yanına mısır/içecek eklenerek fiyatın artışı gibi etkenlerden dolayı film yapımcıları boykot kararı almış ve filmlerini gişeden şimdilik çekmişti. Uzun süredir devam eden gerilime dün Yılmaz Erdoğan ''Kararlıyız'' diyerek geri adım atmayacaklarını açıkladı.

Mars Grubu'nun ilişkiler direktörü bugün Cengiz Semercioğlu'na konuştu ve ''Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz'lar çıkar, onlar film çekmezse çekeni bulacağız. Türk izleyicisini filmsiz bırakmayacağız.'' açıklamasına Cem Yılmaz çok sert tepki gösterdi.

Cem Yılmaz, ''Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış !Yavaş çıkarsın.Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok varmısın ? Yoksun tabi...İyi çıkarmalar Cengizi geçiyorum'' diyerek sert tepki gösterdi.
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,535
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Yav arkadaş git Çağan veya Mahsun'a sataş. Hangi akılla gidip Cem Yılmaz gibi bir adama laf atıyorsun?
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Cengiz Semercioğlu yine karıştırmış ortalığı :F Valla yapımcılar haklı. Her yerde Mars’ın olduğu Cinemaximum’lar var ve zaten yeterince bilet fiyatları pahalı değilmiş gibi kampanyalı bilet adı altında iyice kazıklıyorlar seyirciyi.

Röportajın tamamını okudum da kadın çok boş konuşmuş. Elbet film yapan birileri buluruz diyor. Desene Youtuber’lara gün doğdu diye.

Ama suş da yapımcılarda. Bunca yıl nerdeydiniz? Adamlar resmen sektörü ele geçirdi, kendileri de söylüyor. Sinema sektörünün %44’ünü Mars Media oluşturuyor. Bu sayı artmadan önce niye sesiniz çıkmadı. En dandik filmlerinize bile 700 - 1000 arası salon açılınca sorun yoktu tabi.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Yapımcılar tamamen haklı ama bu düzene zamanında hayır diyeceklerdi. İşlerine geldiği için ses etmeyip küçük sinemaların, bağımsız yapımcıların ezilmesine izin verdiler. Artık çok geç ama yine de bu tip eylemlerle bir şeyleri başarabilirler. Bir Cem Yılmaz, bir Yılmaz Erdoğan kolay çıkarılmıyor. Dandik youtuberlarla nereye kadar. :)