Sinema Salonları Ne Zaman Açılıyor?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,076
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Sinema salonlarının açılış tarihi belli oldu!

Big_637248869394434280_c_80.jpg

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde görülen ardından tüm dünyayı etkisi altına alan 'coranavirüs' nedeniyle sinema salonları kapatılmış ve gösterime girecek olan 9 Kere Leyla, Müstakbel Damat, Malazgirt 1071, Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas, Adanış: Kutsal Kavga gibi yerli sinema filmlerinin vizyon tarihi ertelenmişti.

Sinema salonlarının ne zaman açılacağı ise film severler tarafından merak konusu olmuştu.

Box Office Türkiye'nin haberine göre kapanan sinema salonları "normalleşme planına" göre; 1 Temmuz'dan itibaren kapılarını yeniden film severler için açacak.

O aya kadar biteceği düşünülerek atılmış bir adım olsa gerek. Belki ertelenir ya da sinemalar resmen açılır, göreceğiz.

Sinemayı gerçekten çok özledim.
Dayanamam ben valla giderim.

Ama emin olmamakla birlikte belli süre koltuk bırakmalı satış olabilir.
Bilemedim.

Ama gerçekten sinema yı özledim.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Sen de bizdensin, yalnız olmadığımızı bilmek güzelmiş. :A @MEnes

TENET gelirse kesinlikle gideceğim CORONA falan dinlemem... :A
Benim gittiğim seans ve salonlarda normalde de 1-2 kişi oluyordu zaten. :A Sabah 11 seansında kendimle ve dünden kalan korona kırıntılarıyla izleriz. :A

Endişe ettirici nokta ise ne yazık ki salona ulaştıracak ışınlanma teknolojisinin henüz olgunlaşmaması, toplu taşıma korkutucu. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Benim gittiğim seans ve salonlarda normalde de 1-2 kişi oluyordu zaten. :A Sabah 11 seansında kendimle ve dünden kalan korona kırıntılarıyla izleriz. :A

Endişe ettirici nokta ise ne yazık ki salona ulaştıracak ışınlanma teknolojisinin henüz olgunlaşmaması, toplu taşıma korkutucu. :A
Evet sinemalar belki korku duyan insanlar yüzünden kalabalık olmaz gibi ama sinemaya ulaşımın nasıl olacağı biraz sıkıntılı bir süreç. :A İyisi mi biz Temmuz'a kadar minimuma inmesini umalım şu aşamada... :A

En kalabalık olması muhtemel seanslar bile bomboş olacaktır diye düşünüyorum zaten. :A Satışa kapalı koltuklar da olur herhalde, sosyal mesafe sebebiyle. :A

Yalnız dediğin gibi toplu taşıma büyük sıkıntı, özellikle "metrobüs" isimli ulaşım aracı... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: bazinga and MEnes
Evet sinemalar belki korku duyan insanlar yüzünden kalabalık olmaz gibi ama sinemaya ulaşımın nasıl olacağı biraz sıkıntılı bir süreç. :A İyisi mi biz Temmuz'a kadar minimuma inmesini umalım şu aşamada... :A
Bence Nolan'ın filmi ertelemesini ummak da bir seçenek. Adam biz istediğimizde yıllarca bekletip film yapmıyor şimdi biz istemiyoruz film çıkaracağı tuttu. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bence Nolan'ın filmi ertelemesini ummak da bir seçenek. Adam biz istediğimizde yıllarca bekletip film yapmıyor şimdi biz istemiyoruz film çıkaracağı tuttu. :A
Hiç sorma, normalde bazen ara vermesi tutardı uzatırdı o süreyi. :A Son 3 filmde 3 yıl ara ile çekti hepsini hiç şaşmadan. :A Adam moda girdi üretkenliği arttı sanırım... :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga