Sinem Kobal "Yalan Dünya" Dizisinde mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geleneksel revan-takas karşılaşması başladı
içeceklerinizi-mısırınızı alıp arkanıza yaslanın konu kapanana ka izleyin

sen değilmiydin komedilerin özeti yüksek alıyo diyen anlayamıyorum
reklam her dizide var önemli olan parasıdır.

sen değilmiydin komedilerin özeti yüksek alıyo diyen anlayamıyorum
reklam her dizide var önemli olan parasıdır.
Ben sanal reklamları kast ettim. Reklamcı kazanmasa sürekli reklam verir mi diziye?

Evet, araştır istersen Yalan Dünya Cuma yayınlandığı dönemde totalde zayıf olsa bile hem totalde hem A/B`de en çok izlenen özet oluyordu. Kanal D vermiyorsa kendi sorunu. Geçen sene de ayağına dolaşan diziler vardı ama onlar gidince Cuma tekrar 10`a dayandı A/B`de.

Ayrıca sen benim yorumlarımı okumadan cevap veriyorsun. Biz bu konuyu konuşmuştur. Yalan Dünya Totalde 5.52 alıp 2. olurken Kanal D Pazartesiye alayım da totalde 10 reyting alıp 1. mi olsun diye düşündü? Yoksa Arka Sokaklar Pazartesi 22. sıraya düştü onu Cumaya alalım da düzelsin diye mi?

tmm her dizi alıyo o reklamları önemli olan maliyeti bu da reytinge bağlıdır
madem öyle pazartesi de kalsaydı niye tekrar cumaya aldılar

tmm her dizi alıyo o reklamları önemli olan maliyeti bu da reytinge bağlıdır
madem öyle pazartesi de kalsaydı niye tekrar cumaya aldılar
Her dizi alıyor olabilir ama gerçekten izlemediğin için bilmiyorsun. İstiklal caddesi diye kurdukları platoda 20`den çok markanın arkada reklamı var. İlk bölümden itibaren hem de. Demekki ta ilk bölümden diziye güvenip reklam vermişler. Eğer kazanmasalar devam etmezlerdi. Durum kötü olsa Gülse oyunculara zam yapmazdı.

Gelelim Pazartesi konusuna. Fatih Kanal D`nin büyük umuduydu. Ama fiyasko ile sonuçlandı. Kanal D herhalde Pazartesiye Fatihi koyup zirvede olacağını hesap etti ama olmadı.

Yalan Dünya Pazartesiyi kurtarır kurtarmasına yine aynı oranlarını alır ama zirve şansı olmaz.

Arka Sokaklar Cumadan gittiği için tabii ki Yalan Dünya Cumaya yani eski gününe geldi. Çok da iyi oldu. Çünkü, Cuma başka A/B`de zirve için yarışacak kimse yok. Ama totalde zayıf olduğu içi arkasına bir yapım koymak istiyor. Kayıp da olmuyor ki olmuyor. Hem Kayıp da İrfan Şahinin dizisi, bu da bizim şanssızlığımız.

Kayıp daha da izlenmezse Kanal D mecbur 23.15`e kadar uzatacak diziyi. Beyazsoy bile demişti aklı olan öyle yapar diye.

Pazartesi süresi kısalıp 21.30`da bittiğinde de gördük. Daha sonra Kayıp şehir gidince 23.15`e kadar uzadı ve eskisi gibi A/B`de 8 aldı hem de Pazartesi ve Survivor`u geçti.

Kanal D`nin yapması gereken şey yine uzatması. Ama Kanal D zaten bu sene kendisinde değil. Ne yapsa şaşırmam artık.

Kayıpa reklamsız geçmek için Yalan Dünyanın son reklamını dizinin ortasında verip bölüyor diziyi sürekli. Ama son reklam etkilemez diziyi. Ortasında vermesi çok daha kötü.

neyse uzatmaya gerek yok uzun uzun cevap yazıyosun bi de yd için kendimi yoramam

neyse uzatmaya gerek yok uzun uzun cevap yazıyosun bi de yd için kendimi yoramam
Anlatmak için uzun cevap yazıyorum ne yapayım.
Eskiden konuştuğumuz ve anlaşmaya vardığımız konuları sanki hiç konuşmamışız gibi yeniden açıyorsun...

Revan sen nasıl buluyorsun Sinem Kobal'ın oyunculuğunu? @EveN

Bende @Fks14'ün beyazsoy'a sorduğu sorular gibi sordum ama kusura bakmayın artık.