sen değilmiydin komedilerin özeti yüksek alıyo diyen anlayamıyorumYahu Kayıp dizisi için Kanal D bin takla atıyor. Ne yapsın 23.00`e mi atsın diziyi?
Ayrıca bu komedi dizisi dram değil ki 1 saat özet versin. 20.30`da başlasa yeter.
Neyse, zaten dizinin hedef kitlesi A/B, izlemediğin için reklamlarını da bilmiyorsun. Bu yüzden bir şey anlatamayacağım. Ben ne desem de sen zaten haklısın demeyeceksin. Yalan Dünya söz konusu olunca sen 1 tane bile olumlu yorum yapmazsın. Doksanlar da 3 alıyor ama yere göğe sığmıyor. Hani kışın Muhteşemi geçecek olan Doksanlar.
Vadi de adam akıllı değil ki, Çarşambaydı günü sonra Perşembe oldu.
Ben sanal reklamları kast ettim. Reklamcı kazanmasa sürekli reklam verir mi diziye?sen değilmiydin komedilerin özeti yüksek alıyo diyen anlayamıyorumreklam her dizide var önemli olan parasıdır.
Ben de ucundan girsem mi diye düşünüyorum neyse.geleneksel revan-takas karşılaşması başladıiçeceklerinizi-mısırınızı alıp arkanıza yaslanın konu kapanana ka izleyin
otur yerine sonra filmin ritmi bozuluyuor revan ikinize birden cevap vericem derken ayrıntıları kaçırıyorBen de ucundan girsem mi diye düşünüyorum neyse.
Neyse ben sana başka bir yerden cevap veriyordum geçmişe yolculuk.otur yerine sonra filmin ritmi bozuluyuor revan ikinize birden cevap vericem derken ayrıntıları kaçırıyor
tmm her dizi alıyo o reklamları önemli olan maliyeti bu da reytinge bağlıdırBen sanal reklamları kast ettim. Reklamcı kazanmasa sürekli reklam verir mi diziye?
Evet, araştır istersen Yalan Dünya Cuma yayınlandığı dönemde totalde zayıf olsa bile hem totalde hem A/B`de en çok izlenen özet oluyordu. Kanal D vermiyorsa kendi sorunu. Geçen sene de ayağına dolaşan diziler vardı ama onlar gidince Cuma tekrar 10`a dayandı A/B`de.
Ayrıca sen benim yorumlarımı okumadan cevap veriyorsun. Biz bu konuyu konuşmuştur. Yalan Dünya Totalde 5.52 alıp 2. olurken Kanal D Pazartesiye alayım da totalde 10 reyting alıp 1. mi olsun diye düşündü? Yoksa Arka Sokaklar Pazartesi 22. sıraya düştü onu Cumaya alalım da düzelsin diye mi?
Her dizi alıyor olabilir ama gerçekten izlemediğin için bilmiyorsun. İstiklal caddesi diye kurdukları platoda 20`den çok markanın arkada reklamı var. İlk bölümden itibaren hem de. Demekki ta ilk bölümden diziye güvenip reklam vermişler. Eğer kazanmasalar devam etmezlerdi. Durum kötü olsa Gülse oyunculara zam yapmazdı.tmm her dizi alıyo o reklamları önemli olan maliyeti bu da reytinge bağlıdır
madem öyle pazartesi de kalsaydı niye tekrar cumaya aldılar
Anlatmak için uzun cevap yazıyorum ne yapayım.neyse uzatmaya gerek yok uzun uzun cevap yazıyosun bi de yd için kendimi yoramam
Konu bile açamıyorum bu kadar kelime.word de saydım 222 kelimelik mesaj yazmış revan @mrt-06 😱
pompy ile atışırı mdaha iyi@EveN ile o yüzden artık eskisi gibi atışmaya girmiyorum uzun uzun yazıyor ben de uzun yazmak zorunda kalıyorum.
Kısa yazınca anlatamıyorum iyice detayları yazmak lazım.@EveN ile o yüzden artık eskisi gibi atışmaya girmiyorum uzun uzun yazıyor ben de uzun yazmak zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?