Sinem Kobal "Yalan Dünya" Dizisinde mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Bugüne kadar çeşitli ve başarılı dizi projelerinde rol almış olan güzel ve tecrübeli oyuncu Sinem Kobal, uzun zamandır herhangi bir dizi projesinde yer almamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın yakın arkadaşı Gonca Vuslateri, son zamanlarda çıkan "Yalan Dünya" dizisine Sinem Kobal katıldı iddialarını yalanlayarak, Kobal'ın bu dizide yer almayacağını açıkladı.

Kobal, yakında yeni bir sinema film projesiyle beyazperde'de olacak.

atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_3ce88c00493a6c2662bcbfd509f3bf0c._.jpg

Ekli dosyalar

• atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_3ce88c00493a6c2662bcbfd509f3bf0c._.jpg
    atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_3ce88c00493a6c2662bcbfd509f3bf0c._.jpg
    19.9 KB · Hit: 545
Başka bir dizide yer alsın. :)

İlla dizide oynamak isterse Babam Sınıfta Kaldı'da filan oynasın. :)

ıyy küçük sırlar ı batırdı buraya el atmasın hiç bence :) yd kitlesi bunu zinhar kabul etmez :)

Yok daha neler, Gülse Birsel istese oynar zaten. Yalan Dünya'da oynamak için her oyuncu can atar. :)
Admin sen çok taraflı yorum yapıyorsun .Her oyuncu can atarmış daha neler .Sinem Kobal bir yerde açıklama yapsa Yalan Dünyada oynamak neden olmasın diye senin Gülse atmadığı takla kalmaz .Oyuncularından belli oluyor zaten her oyuncu oynamak istediğinden.Son sözüm kimse 3 reyting alan bir dizide oynamak için can atmaz.

Admin sen çok taraflı yorum yapıyorsun .Her oyuncu can atarmış daha neler .Sinem Kobal bir yerde açıklama yapsa Yalan Dünyada oynamak neden olmasın diye senin Gülse atmadığı takla kalmaz .Oyuncularından belli oluyor zaten her oyuncu oynamak istediğinden.Son sözüm kimse 3 reyting alan bir dizide oynamak için can atmaz.
Sinem Kobal için Küçük Sırlar döneminde çıkan eleştirilere bir bak istersen? Ülkede başka oyuncu mu yok niye istesin?

Yalan Dünya, hala A/B'de çok izlenen dizilerden biri ama daha önemlisi bir Gülse Birsel işi. Gülse Birsel'in el attığı hemen hemen herkes kariyerinde büyük sıçrama yaptı. Ücretsiz bile oynayacak pek çok oyuncu bulur Gülse Birsel istedikten sonra. :) (Tabii ki uç bir örnek ama önemini anlatmak açısından.)

Ayrıca hangi oyuncusuna laf attığını bilmiyorum ama hemen hepsi kendini kanıtlamış başarılı oyuncular. :) (İçlerinde tek kötü Gülse Birsel'in kendisidir belki de.)

Yalan Dünya'ya göre bir oyuncu değil açıkçası. Zaten oyunculuğunun da çok iyi olduğu söylenemez.

Sinem Kobal için Küçük Sırlar döneminde çıkan eleştirilere bir bak istersen? Ülkede başka oyuncu mu yok niye istesin?

Yalan Dünya, hala A/B'de çok izlenen dizilerden biri ama daha önemlisi bir Gülse Birsel işi. Gülse Birsel'in el attığı hemen hemen herkes kariyerinde büyük sıçrama yaptı. Ücretsiz bile oynayacak pek çok oyuncu bulur Gülse Birsel istedikten sonra. :) (Tabii ki uç bir örnek ama önemini anlatmak açısından.)

Ayrıca hangi oyuncusuna laf attığını bilmiyorum ama hemen hepsi kendini kanıtlamış başarılı oyuncular. :) (İçlerinde tek kötü Gülse Birsel'in kendisidir belki de.)
Bak sen hep kendi açından bakıyorsun .Küçük Sırlar döneminden banane ben şimdiye bakalım şu anda Sinem Kobalı istemiyen bir yapımcı yoktur piyasada helede Gülse Birsel kim yahu bu kadar büyütmeyin şu kadını .Bedava oynuyacak insanlar çok ama ünlüler piyasasından bir kişi bile kabül etmez .He ben Sinem Kobalın oyunculuğunu beğeniyor muyum diye yazdığımı sanıyorsan ben Sinem Kobalın oyunculuğunu beğenmem ortalama oyuncu sadece .

Bak sen hep kendi açından bakıyorsun .Küçük Sırlar döneminden banane ben şimdiye bakalım şu anda Sinem Kobalı istemiyen bir yapımcı yoktur piyasada helede Gülse Birsel kim yahu bu kadar büyütmeyin şu kadını .Bedava oynuyacak insanlar çok ama ünlüler piyasasından bir kişi bile kabül etmez .He ben Sinem Kobalın oyunculuğunu beğeniyor muyum diye yazdığımı sanıyorsan ben Sinem Kobalın oyunculuğunu pek sevmem ortalama oyuncu sadece .
Sinem Kobal'ı istemeyen yapımcı olmadığından mı hiçbir dizide yok kaç yıldır? Neye dayanarak Sinem Kobal'ı bu kadar abarttığını anlamadım Selena'ya mı yoksa Arda Turan'ın sevgilisi oluşuna mı? En son Küçük Sırlar'da oynadı ve onda da çok eleştiri aldı ve zaten karakteri geri plana çekildi, o yönde haberler çıkmıştı.

Gülse Birsel'i tanımıyorsan söyleyecek bir şey yok. Daha önce kaç tane oyuncu Gülse Birsel dizisinde oynamak istediğini açıkladı araştır istersen. :) Avrupa Yakası'ndaki oyuncuların Gülse Birsel eli değmeden önceki ve sonraki projelerini de araştır. :)

Sinem Kobal'ı istemeyen yapımcı olmadığından mı hiçbir dizide yok kaç yıldır? Neye dayanarak Sinem Kobal'ı bu kadar abarttığını anlamadım Selena'ya mı yoksa Arda Turan'ın sevgilisi oluşuna mı? En son Küçük Sırlar'da oynadı ve onda da çok eleştiri aldı ve zaten karakteri geri plana çekildi, o yönde haberler çıkmıştı.

Gülse Birsel'i tanımıyorsan söyleyecek bir şey yok. Daha önce kaç tane oyuncu Gülse Birsel dizisinde oynamak istediğini açıkladı araştır istersen. :) Avrupa Yakası'ndaki oyuncuların Gülse Birsel eli değmeden önceki ve sonraki projelerini de araştır. :)
Tabi ki Arda Turanın sevgili oluşuna bakacan oyunculuğunu bende beğenmiyorum zaten .Sen her haberi takip ediyorsun ama Sinem Kobalın kaç diziyi geri çevirdiği haberlerini takip edemedin galiba .Gülse Birsel başarısız demiyorum sana çok abartıyorsun yok oyuncular onun dizilerinde bedava oynamak ister ,yok herkes onun dizisinde oynamak ister (Belli zaten oyuncu kadrosundan ) abartma bu kadar tamam Avrupa Yakası zamanından çok beğenildi tabi ki orada oynuyan oyuncuların yıldızı parlıyacak .

Aynen. İsteyen sadece totale bakıyor. 3 senedir anlamadılar bu dizi A/B`ye hitap ediyor. İşler yolunda olmasa oyuncuların maaşına zam yapılıp, bir de içerisinde bir düzüne sanal reklam uygulaması olmaz. :)

Gonca Vuslateri fazla tanınmıyordu bile Vasfiye Teyzeden sonra herkes tanıdı. Zerrin`i oynayan Derya Karadaş da aynı şekilde. Daha kaç tane sayabilirim bu tür oyuncuları. En basitinden twitter takipçileri hepsinin 5.000 falandı, sonra 200.000+`i aştı. :D

Tabi ki Arda Turanın sevgili oluşuna bakacan oyunculuğunu bende beğenmiyorum zaten .Sen her haberi takip ediyorsun ama Sinem Kobalın kaç diziyi geri çevirdiği haberlerini takip edemedin galiba .Gülse Birsel başarısız demiyorum sana çok abartıyorsun yok oyuncular onun dizilerinde bedava oynamak ister ,yok herkes onun dizisinde oynamak ister (Belli zaten oyuncu kadrosundan ) abartma bu kadar tamam Avrupa Yakası zamanından çok beğenildi tabi ki orada oynuyan oyuncuların yıldızı parlıyacak .
Füsün Demirel
Olgun Şimşek
Altan Erkekli
Hasibe Eren
Bartu Küçükçağlayan
Hümeyra
Sarp Apak
ve tonlarcası. (diziyle parlayan Gonca Vuslateri, Derya Karadaş, Gupse Özay, Okan Çabaları saymıyorum bile. Ha bu arada Yalan Dünyayı da nerdeyse hiç izlemiyorum)
Bu oyuncuları hafife alıyorsan ne diyeyim ki :)

Oyunculuğunu ve güzelliğini beğeniyorum :) Bu dizi de rol alsa dizi reyting artışı yaşar ama Arda izin vermiyordu sanırsam :) Oynamaması kendi açısından daha iyi olmuş bence :) Yeni filminde başarılar :)

Sinem Kobal'ın nesini sevmiyorsunuz anlamadım. Küçük Sırlar'da ve Romantik Komedi'de çok iyiydi yani şu an yorumları okuyunca çok şaşırdım. Gerçek hayatta bende haz almıyorum ama oyunculuğu bence gayet iyi. Çok şaşırdım cidden. 😱

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy