Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'u Evlilik Ayırdı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Gönül İşleri dizisinin güzel yıldızı Sinem Kobal ve Reaksiyon'da başrol oynayan İbrahim Çelikkol'un ayrılma sebebi ile ilginç bir dedikodu var.

İki başarılı oyuncu uzun süredir devam eden aşklarını geçtiğimiz hafta bitirdi. İddiaya göre İbrahim Çelikkol Sinem Kobal'a evlenme teklif etti ve bu teklifi Sinem Kobal geri çevirdi. İbrahim Çelikkol bunun üzerine çevresindeki ahbaplarına: 'Evlilik teklifi ettim ama kabul etmedi. İlişkinin uzun sürmeyeceğini bu cevaptan anladım.' diyerek dert yanmış.

Duyanları şaşkına çeviren bu olay öncesinde de İbrahim Çelikkol 'Sinem ne zaman isterse o zaman evleniriz belki kasım olur.' diye açıklama yapmıştı.​

Sinem'i anlamak fazlası ile güç. Arda ile evlenmek için 80 dahla at gel şimdiki evlenme teklif etti diye ayrıl.

Beyin error.ss

@Çiğdem- senin için hala bir umut var

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
@Çiğdem- görüyon mu parlağı reddetmiş helal olsun
@Çiğdem- olsaydi anında adami nikah masasina götürürdu
hahahah ohaaa sizide gören yanı koca delisi sanıcak beni

bu arada ben ibrahim sinem ayrıldığı gün açılan konularda şuan olan haberin aynısını söylemiştim sinemi ibrahim falan brakmadı sinem iş evlenmeye gelince tekmeyi attı çocuğa demiştim önce arda denilen çocuğa öyle yaptı iş ciddiye binince attı tekmeyi şimdide ibrahime aynısını yaptı evlenmeye gelince iş oyüzden attı çocuğu demiştim aynısıda çıktı

Belki suç ibrahim de ?
Yine kadınları karalama kampanyasına başladın [emoji1] [emoji1]

Belki suç ibrahim de ?
Yine kadınları karalama kampanyasına başladın [emoji1] [emoji1]

hayırrr kaç haftadır burda diyorumkı sinem evlenmeye gelince arda gibi ibrahimede attı tekemyi dedim ve bu evlenme haberi şuan açıldı yanı bunuda dillendiren tek kişi bendim forumda sinemin huyu böyle eğleniyor çocuklarla iş ciddiye binince atıyor tekmeyi

Ayol kız seni düşünüyor

Eger ardayla veya ibrahimle evlenseydi sen kahrindan ölürdün