Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol Evleniyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Son olarak Romantik Komedi 2 filmiyle izleyici karşısına çıkan ve şu sıralar Gönül İşleri isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Sinem Kobal ile Reaksiyon dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol evlilik kararı aldı!

Belli bir süre önce ilişkileri başlayan ikilinin evlilik kararı çok gecikmedi. Çıkan haberlere göre İbrahim Çelikkol sevgilisi Sinem Kobal ile hemen nikah masasına oyurmaya hazır. Ancak Sinem Kobal herşeyin en ince ayrıntısına kadar tam olmasını istediği için nikahın önümüzdeki yaz ayı içerisinde yapılmasına karar verildi.​

15 Ekim diye duydum bende

Çok yakışıyorlar , ömür boyu mutluluklar

Yakışıyorlar. Arda'yı boş versin bence İbrahim ile gayet iyiler. Evlensinler. Güzel olsun her şey hakkında.

sinem kobal ardayı ne çabuk bıraktı o kadar sene beraberlerdi

Mutluluklar dilerim. Ben de çok yakıştırıyorum.

Sinem'in Arda'dan kurtulmasına çook sevindim.
İkisini de çok severim. Ömür boyu mutluluklar..

Sinem Kobal, Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol ile sevgili olmuştu ve çok geçmeden evlilik kararı alıyorlar. Ani bir karar gibi gözüküyor. Keşke aniden karar vermeselerdi de, uzun bir süre sonra bu kararı verselerdi. Mutlu olacaklarsa ayrı tabi ki. Mutluluklar.

Bana düşmez, ama gerçekten de Arda Turan'la ayrılması çok iyi oldu. İbrahim Çelikkol zaten boylu poslu adam, yakışıklı da. Yani herkesin evlenmek isteyeceği bir insan. Ayrıca başarılı işlerde de rol aldı bugüne kadar. Ani bir karar gibi görünse de, düğün gelecek yaz olacakmış zaten. O zamana kadar araları bozulmaz inşallah. Şimdiden mutluluklar...

Arda Turan'la araları yurtdışı yüzünden açıldı ve o aralarda hep anlaşmazlıklar yaşadı. Sinem Kobal için İbrahim Çelikkol o yönden daha iyi. Hem yanı başında, hem aynı sektörden, hem de öne çıkan bir isim.

Mutluluklar dilerim haklarında hayırlısı olsun.

Diğer ünlülerde olduğu gibi çok uzun sürmez evliliği. Sanki öylesine evleniyorlarmış tarzı bir hareket, oyuncak ettiler evliliği..

aaa görmeyeli nekadar çok değişmiş sinem fotodan vlla tanıyamadım ismi yazmıyor olsa kesinlikle bu kim derdim yanı

Umarım Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gibi örnek bir çift olurlar. Mutluluklar

Şok oldum.[emoji32]
Yakışırlar.[emoji2] Arda duymasın!