Sinem Kobal Ekranlara Dönüyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
mSCHipgViispsF3g3B4FPp4d.jpg

Son olarak önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan Romantik Komedi 2 Bekarlıa Veda filminde rol alan Sinem Kobal tekrardan ekranlara dönüyor.

Başarılı oyuncu senaryosunu Gani Müjde'nin yazacağı "İstanbul Kızları" dizisinin başrol oyuncusu oldu.​

Dizide okumak için İstanbula gelen ve okuldan atıldıklarını ailelerine söylemekten çekinen bir grup genç kızın sosyetik mekanlarda koca arayışı anlatılacak.

Sinem Kobal daha önce Selena ve Küçük Sırlar dizisinde de başrol oynamıştı.

Son düzenleme:
Şimdilerde geniş bir kitleye sahip, yani dizi için iyi bir hamle. Sinem Kobal uzun bir aradan sonra tekrar dizi dünyasına dönüyor. Hayırlı olsun. :)

Sinem Kobal'in dönmesine cok sevindim. Istanbul Kizlarini izlemem diyordum ama Sinem Kobal olursa izlenir.. :)

- - - Ekleme - - -

Sinem Kobal'in dönmesine cok sevindim. Istanbul Kizlarini izlemem diyordum ama Sinem Kobal olursa izlenir.. :)

hayırlı olsun ama dizinin tutacağını pek sanmıyorum:D

Ekrana döneceği için sevindim.Kendisi Selena'da da Gani Müjde ile çalışmıştı.İnşallah bu dizi de onun kadar uzun ömürlü olur :)

Gani Müjde sürekli yazıyor. Zaten Pis Yedili varken Harem'i çıkardın batırdın. Üçüncü projeye nasıl yetişecek bu. 😛

Hiç özlememiştik gelmesede olurdu süs niyetine kenara koysunlar onu

Gani Müjde sürekli yazıyor. Zaten Pis Yedili varken Harem'i çıkardın batırdın. Üçüncü projeye nasıl yetişecek bu. 😛
Gani Müjdenin ekibi var tükenmez kalem ekibi (yahşi cazibe-selena-harem-pis yedili-hayat bilgisi-ruhsar-yarım elma-ayrılsakta beraberiz... dizilerini yazan grup)
yani tek gani müjde yazmıyorki. (Kartal Çidamlı-Emre bülbül-fatih solmaz-nilüfer yenidoğan)

Son düzenleme:
Gani Müjdenin ekibi var tükenmez kalem ekibi (selena-harem-pis yedili-hayat bilgisi-ruhsar-yarım elma-ayrılsakta beraberiz... dizilerini yazan grup)
yani tek gani müjde yazmıyorki. (Kartal Çidamlı-Emre bülbül-fatih solmaz-nilüfer yenidoğan)

Ekiple yazsa nolur. Saçmaladılar artık.

- - - Ekleme - - -

Saydıkların arasında Yarım Elma ve Pis Yedili dışında da doğru düzgün bir şey yok...

Acaba Sinem Kobal'a eslik edecek diger oyuncular kim olacak :)