Sinem Kobal Başrolu Torpillemi Kaptı ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Bilindiği üzere sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu arasında büyük bir aşk başlamıştı.
Kenan imirzalıoğlu'nun Uğur Yücel ile yakın arkadaş olması akıllara şu soruyu getirdi. Uğur Yücel'in oğlu Can Yücel'in yöneteceği sinema filmi 'Yaktın Beni'nin kadrosuna başrol olarak katılan Sinem Kobal'ın
Uğur Yücel torpiliyle dahil edildiği konuşuluyor.

@Aserat @gizem ak @destere @cookies @Harunnn60

İddianın doğru olduğunu düşünmüyorum. Daha önce birçok dizi ve filmde de başrol oynamıştı zaten, bunlara ihtiyaç duymaz yani.

Son düzenleme:
ayy bu kadın tam bir yılan kenan gibi beyefendi bir adamın ne işi var bu kadınla ilk önce futbolcu arda mı ne öyle bir çocukla gönül eğlendirip iş evlenmeye gelince kıçına tekme attı
sonra ibrahim çelikkol ile aynı şekilde takılıp evlenme konusu açılınca onunda kıına tekme attı
şimdide kenan ile gönül eğlendiriyor bu seferde kenan ile evlenme dedikoduları çıkmış ve sinem hanımın bu evlilik sorusunda morali bozulmuş yakında kenaında kıcına tekme atar aslında bu kadın gibi kadınalra bir söz var sineme çok uyumlu ama forumda söylemek sitemiyorum

Kıskançlıkta son nokta.

Kadın zaten sektörün önde gelen isimlerinden ve bir çok başrolü olan bir isim. Yani öyle şeylere ihtiyaç yok sonuçta Sinem olursa Uğur Yücel'de kazanır.