Sinem Kobal`ın Meryem Uzerli Kıskançlığı Hat Sahfada!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
Son ayların en çok konuşulan film projesi "Cingöz Recai"nin başrol oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu ve Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde ödül törenine katılmış. Geceye Uzerli`inin yakışıklı oyuncu için söylediği sözler damgasını vurmuştu.

8342600.jpg

Güzel oyuncu Kenan İmirzalıoğlu için övgü dolu sözlerle bahsetmiş "Onunla oynamak hayalimdi. Çok yakşıklı, çok yetenekli, Kenan`ı seviyorum. Karısını da seviyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamadan sonra Kenan İmirzalıoğlu`nun eşinin kıskançlıktan küplere bindiği, Kenan`ın eşini zor sakinleştirdiği iddia edilmişti.

Posta`nın haberine göre Sinem Kobal eşini hiç bir yere yalnız bırakmıyor, her yere birlikte gidiyorlar. Konuyla ilgili ünle çiftten bir yalanlama da gelmedi.

sinem-kobal-004112GZ.jpg

Kenan başka işin mi yoktu da bu kızla evleniyorsun dedim dedim dilimde tüy bitti ama dinlemedi....

biz düşmanlarımıza en ummadıkları yerden saldırırız şimdi @Çiğdem- ve @Forumdash düşünsün :A @mrt-06 ver alttan safiye sultan müziği eşliğinde yılan tıslaması sesini:A
O yılanın kafasını ezerim!!! Verin alttan GOT soundtrack'i :A
aaa şimdi meryem ile şappur şuppur öpüşme sahneleri vardır bunların cingoz recaide vardı öyle sahneler kenanda sever öpüşme sahnelerini ozaman napacak sinem :A :A :A

Ben olsam eve kapatırım sokağa çıkarmam evinde otursun :A :A :A

aaa şimdi meryem ile şappur şuppur öpüşme sahneleri vardır bunların cingoz recaide vardı öyle sahneler kenanda sever öpüşme sahnelerini ozaman napacak sinem :A :A :A

Ben olsam eve kapatırım sokağa çıkarmam evinde otursun :A :A :A
ayol senin elinde parlak olsa zaten bağlarsın eve tüm gün üstünde oklava ve kırbaçla deneme yaparsın :A

Yukarıda Allah var. Meryem TV`deki belki en güzel değil ama en iyisi. :bhr: Kenan abiye yakışırdı. :A