Sinem Kobal İbrahim Çelikkol'u Geçti

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
Star tv yayınlanan 'Gönül İşleri' dizisinde başrol oynayan Sinem Kobal ve yine aynı kanal da yayınlanan 'Reaksiyon' isimli dizide başrol oynayan sevgilisi İbrahim Çelikkol'u reytinglerde geçti.

Sinem Kobal'ın başrolünü oynadığı ve pazar günleri yayınlanan 'Gönül İşleri' dizisi, geçen hafta Total'de 4. sırada,Ab'de ise zirvede yer almıştı. İbrahim Çelikkol'un 'Reaksiyon' dizi ise gerilerde yer alarak hayal kırıklığı yarattı. Bu sayede Sinem Kobal sevgilisini reytinglerde geçmiş oldu.

uploadfromtaptalk1415565397211.jpg

Son düzenleme:
@Çiğdem- in yorumu nolcak acaba :)
@destere nin kızı @Çiğdem- in parlağını gecti yılın olayı :)
ibrahim beyin oyunculuğunu maleef beğenmiyorum reaksiyonda en kötü oyunculuğu sergiliyor okadar abartı oynuyorkı yanı tekin ve yavuz gibi oyuncuların arkasında çok kalıyor ibrahim reaksiyon dizisinde 🙂🙂🙂

ibrahim beyin oyunculuğunu maleef beğenmiyorum reaksiyonda en kötü oyunculuğu sergiliyor okadar abartı oynuyorkı yanı tekin ve yavuz gibi oyuncuların arkasında çok kalıyor ibrahim reaksiyon dizisinde 🙂🙂🙂
Bende begenmiyirum. Tekin ve ceset favorilerim :bhr:
Bu arada hadi iyi geceler [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]

adamın oalyı o zaten :F havalı,gıcık davranmaya çalışıyor :F

İbrahim Çelikkol'u en çok İffet ve Karadağlar'da beğeniyordum. :)

O değilde ben İbrahim'in yerinde olsam kıskanırdım herhalde. :D

Bu haberde bir mantık göremedim. Aynı gün aynı saatte yayınlanan diziler olsa yani rakip olsalar neyse diyeceğim de öyle bir durum yokken Sinem İbrahim'i geçti haberleri çok mantıksız. Haberi yapan ne içtiyse aynısından lütfen...

Hak edilen bir başarı. :)
Reaksiyon olmamış bir dizi, Gönül İşleri çok güzel bir dizi.
Herkes hak ettiğini alıyor. :)