Sinem Ülbeği'den Karagül Genel Özet

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
38962c6f-27e0-4b26-bd0d-22441e31f696.jpg

Mavi huydur sende :love1:
Oğuz'un durumu epey karışık. Zira Kendal'ın sinsiliğinin ve oyunlarının ucu bucağı yok. Önce Narin, şimdi de Oğuz; kavuşmak haram oldu bu aşıklara. Ama gün olur devran döner elbet, umut etmek bizim işimiz. Gün gelecek çıkacak o mapus damından, alacak beyaz atını ve koşacak sevdiğine. Narin'in güzel yüzü de gülecektir elbet.

6dceff07-5b2f-41fd-b669-f6cdef465e5a.jpg

Deniz'in hapishane ziyareti ciddi anlamda bir baba kız yüzleşmesine dönüştü. Bu kızcağız da çok yaralı be. Çok yarım, çok yalnız. İnsanın eksikleri ana babadan yana olunca, bin yıl da dikse kendini yama tutmuyor. Oğuz da en az Murat kadar haksızlık eden erkek kategorisine dahil aslında. Zamanında Narin'e aşık olmuşsun, üstelik evli ve üstelik sen de evlisin. Bir de çocuğun var. Sonra o aşk seni yiyip bitirince o kadına da yazık etmişsin diğerlerine de. Deniz de, Deniz'in kaybettiği annesi de, Narin de dibine kadar haklı. Burda düğümleri atan en başta Oğuz olmuş. Dileyelim de bundan sonrası güzel olsun.
7ecd8a6b-804d-496a-a884-05f9985a5813.jpg

Güzel adamsın vesselam!
Karagül'de hapishane tozu yutmayan kalmadı sanırım. Ama ''Hapishane korkunç insanlarla doludur'' klişesini yıktığı için bu noktada da farkını ortaya koyuyor dizi. Bir İdris Baba vardı ki bu bölüm, kısacık sahneleriyle aklımızda upuzun yerler edindi. Sizler de terzinize şükredin, belli ki kumaşınıza inanmış! Bir de konakta Asım'ın kardeşiyle olan bağı var ki, gözlerimi doldurmadığı tek an olmuyor. Nasıl da seviyor Mehdi'sini, nasıl da sarıp sarmalıyor olanca şefkatiyle.. Sen abisi olarak yanında durdun mu Mehdi'ye hiçbir şey olmaz be Asım! Melek de bir aşkın peşinden sürükleniyor ki, sonunu kestiremiyorum. Yalnız Sabri'nin mesajı neydi öyle? Melek hele bi uğra, tencerenin dibi kararmış ovdum çıkmıyor dedi resmen. Azıcık nezaket Sabri, azıcık kadın ruhu bilgisi lütfen. :D

32911246-db18-44f8-9871-8d2a0adce704.jpg

"Kendaaal! Adı batasıca, ciğeri sökülesice Kendal" diyor ya hani kendi kendine; vallahi de billahi de haklı. Ay bir de Kenan ısınma turlarını atsın diye perişan oldum ben. Saruhan Hünel çok karizmatik bir adam ve çok da iyi bir oyuncudur aslında. Gözleriyle oynayan biri desek yeridir. Ama Kendal'ı hacamat etmediği her an sabırsızlığım artıyordu. Derkeeen... Güm! Alkolün etkisiyle kafası on yüz milyon olan Kendal bütün cinayetlerini bir bir döktü. Nasıl da keyif alıyor, nasıl da gurur duyuyor hem de! Kenan'ın da canına tak etti ve kullandığı araçtan atlayıp Kendal'ı sonsuzluğa uğurladı. Ee Kendal arabalar uçuyormuş sahiden, sen de test etmiş oldun. Kendal'ın helvası yapılsa da yemeden döksek diyen bir milyon kişi bulabilirim. Bakalım Kendal bunca zulmünden sonra yanında kaç kişi bulabilecek?
Kaynak: raninitv
Sinem Ülbeği

Son düzenleme:
Sabri : ''Melek hele bi uğra, tencerenin dibi kararmış ovdum çıkmıyor'' dedi resmen :F Azıcık nezaket Sabri, azıcık kadın ruhu bilgisi lütfen' :D

'Kendal'ın helvası yapılsa da yemeden döksek diyen bir milyon kişi bulabilirim' :D @denizz19 @gözlemci @xemrexxx @HachiKo

Güzel yazı olmuş Sinem Ülbeği sen misin @MelankoliK bu haftaki bölümü izleyemedim birkaç bölüm biriktirmem gerekecek sınavlar dolayısıyla :)

Sinem Ülbeği, Ranini.tv sitesindeki bir yazar. Her hafta Karagül bölüm yorumları yazıyor. Hem MelankoliK erkek zaten. :) @denizz19