Gider fizyden indririm derdim bana satsan
Gider fizyden indririm derdim bana satsan
herkes senin gibi zenginmi ayoll fiziy nedir bilmeyen çok kişi varGider fizyden indririm derdim bana satsan
Sende de iyi ticaret kafası varherkes senin gibi zenginmi ayoll fiziy nedir bilmeyen çok kişi var
yaır fiyatına 10 a satsam 10 tane den 100 tl vlla iyi para
hahahah aa dedim iyi gelecek diye cnmAyy senin çapın ne ki megastar'a laf etme cüretinde bulunuyorsun, Serdar'ı da kötü etkiliyor bir de utanmaz, Yüzyılın Aşkı'nı kullanarak, nerden de düet yaptıysak şu Justin özentisi ergenle. ss
İyi laf attım rahatladım@Çiğdem-
@Çiğdem-
Moralim yerine geldi biraz ciddenhahahah aa dedim iyi gelecek diye cnm
serdar bunla diye şarkısını tutuyorum ama zorluyor snırları satış rakamalrınada inanmıyormuş
aa tabi Mustim ayrı onların kavgalı olması birazda işin sırrıydı sanırımMoralim yerine geldi biraz cidden
Tarkan'a laf atıp da kazanan kimse olmadı bugüne kadar, olamaz da, maksadı belli işte gündeme gelmek ama herkes haddini bilecek yani megastar karşısındaMusti'nin rekabeti var onunla zaten onu ayrı tutuyorum bu arada canım
Musti takmıyor gibi görünüyor ama Tarkan'la olan rekabeti gözlerinden okunuyoraa tabi Mustim ayrı onların kavgalı olması birazda işin sırrıydı sanırım
2005 roportajı var isyankar dönemi tarkan sorusuna cevap veriyor bir bakablrsin
5:10 dan itiberen aç
aaa bunu biliyorum ayoll haksızda değil serdar beyMusti takmıyor gibi görünüyor ama Tarkan'la olan rekabeti gözlerinden okunuyorSerdar da laf atmıştı bir kez Tarkan'a kral müzik ödüllerinden dolayı ama bu adamlar laf atabilir yani yeni yetme Sinan da kim
Bu arada Serdar'ın hastalığında ilk arayan da Tarkanmış, böyle de vefalı işte
Serdar'ım boş konuşmaz zatenaaa bunu biliyorum ayoll haksızda değil serdar bey
müzik dergisinden eski roportajlara bakıyorum serdar beyinde var beni unut dönemi tarkan musti şey yarışı s yarışı yapıyorlar diyor anlarsınonlar rekabet yapsın ben görünmez starım diyorum
özleyecem bu güzel sohbetlerimizi hele serdar musti sohbetlerini başka kimle yapacam ayoll yokkiSerdar'ım boş konuşmaz zaten
Hahaha aynen Serdar'ın hiç rekabet derdi yok zaten, Avrupa'ya açılmaya falan da çalışmadıTarkan'la Musti kapışa dururken adam aradan sıyrılıp krallığını ilan etti
Özlediğin zaman adres belli canım, bana ne zaman istersen ulaşabilirsinözleyecem bu güzel sohbetlerimizi hele serdar musti sohbetlerini başka kimle yapacam ayoll yokki
ben yatıyorum artık yarın olmazsın sanırım yolun açık olsun yine görüşücez tabi oyüzden hoşçakal yerine görüşürüz diyorum
Musti takmıyor gibi görünüyor ama Tarkan'la olan rekabeti gözlerinden okunuyorSerdar da laf atmıştı bir kez Tarkan'a kral müzik ödüllerinden dolayı ama bu adamlar laf atabilir yani yeni yetme Sinan da kim
Bu arada Serdar'ın hastalığında ilk arayan da Tarkanmış, böyle de vefalı işte
aaa bunu biliyorum ayoll haksızda değil serdar bey
müzik dergisinden eski roportajlara bakıyorum serdar beyinde var beni unut dönemi tarkan musti şey yarışı s yarışı yapıyorlar diyor anlarsınonlar rekabet yapsın ben görünmez starım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?