fox tv'yede bir sempatisi varBak sana bir konuda katılıyorum şu adam Kanal D hariç tüm kanalları yerin dibine sokar haklısın.
fox tv'yede bir sempatisi varBak sana bir konuda katılıyorum şu adam Kanal D hariç tüm kanalları yerin dibine sokar haklısın.
denek listelerini inceledin herhalde kim nereden seçmiş biliyorsunSeçimler sadece İstanbul'dan seçilirse Anadolu'daki insanı insan yerini koymamış olursun.
Tabii ki de Anadolu'ya da koyacaksın denek.
denek listelerini inceledin herhalde kim nereden seçmiş biliyorsun
çok eminsin de
ben somut deliller olmadan emin olmamHala eminim.Anadolu'daki insan muhafazakar yapımları izliyor diye oraya denek koymaması saçmalığın önde gideni olur.
ben somut deliller olmadan emin olmam75 milyonluk ülkede 20.000+ yerleri ölçmek için 3500 denek gerekiyi ortalama tns de kaç denek var ki 20 bin altına indi
takdir mi ? torpil ne zaman taktir edilesi oluyor ?STV'nin yükselişi bu sezon takdire şayan
20 binin altındaki yerlere inmek için en az 5000-6000 arası gerekir aksi taktirde küçük yerleri de dikakte alıyoruz dedikleri için daha güvenilir olamazlarDenek sayısının az olması bence de iyi değil.Ama fazla olsa da yine de bu oranlara yakın oranlar olurdu bence.
Normalse böyle sonuçlar neden güvenilir değil TNS size göre.Adam haklı.Denekler genellikle muhafazakar kesimlerden seçildiği için normal böyle sonuçlar.
bazı diziler en güzel bölümünü yapsa da düşüyorSonular hiç kimsenin isteğine göre belirlenmiyor, belirli bir denek grubu var(Belli aralıklarla bir kısmı değiştiriliyor.) bunun paralelinde de sonuçlar açıklanıyor.
SBT'de bir dizi 10 reytingleri görüyor, TNS'de 8 alınca SBT şişirmiş oluyor. Aynı çıkmasını kim bekliyordu ki.
Denekleri farklı, ne kadar izlenmişse sonuç da o, adamlar bu reyting fazla olmuş düşürelim mi diyecek.
AGB'yi bekleyenler onun gibi olsun diyenler varsa bunun şu aşamada gerçekleşmesini imkan dahilinde olmadığı bilincinde olmaları gerekir.
Şuan geçerli olan sistem TNS, şunu düşürüyor bunu düşürüyor yorumları oldukça saçma geliyor bana. Birçok dizide gördük ki özenilen bölümlerde artış kaçınılmaz oluyor. Ama bireysel olarak bu bölüm çok güzeldi kesin yükselmesi lazım gibi yorumlar yaparsanız kendinizi kandırmış olursunuz.
Normalse böyle sonuçlar neden güvenilir değil TNS size göre.
Kayıp'ın binbir takla atması yerini beğenmediğinden olmasa gerek.bazı diziler en güzel bölümünü yapsa da düşüyorneyse zaten kimsenin güvendiğ iyok zaten reyting sistemine atv-kanal d 2-3 reytinglik dizileri devam ettirebiliyor en iyi cevap da bu
fatih ekstrem bir olay başlangıç bütçesi 10+ milyonduKayıp'ın binbir takla atması yerini beğenmediğinden olmasa gerek.
Kanallar reytinglerin ölçülmediği zamanda bile (yani sadece SBT'nin olduğu dönemde) ona göre bile hamleler yapıyordu. Fatih'in nasıl bittiği ortada, her dizinin kendi bir sınırı vardır. 2 reytinglik işi kaldırıp yerine 3 reytinglik iş koyamıyorsa bitirmenin bir anlamı yok bana göre. (Zarar etmiyorsa)
2 hafta 3 hafta tekrar veya filmle gider, ancak uzun vadede bu daha kötü sonuçlar doğurabilir.fatih ekstrem bir olay başlangıç bütçesi 10+ milyonduayrıca bitirmek çok kolay kanal d kayıp ın atv tatar ın yerineç ok rahat işler bulabilir en kötü iyi fgiden dizilerin tekrarını ya da filmleri koyarlar alabilecekleri en kötü reytingler bunlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?