Sina Özer 'Sen Çal Kapımı' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
4ca7b81d649765b5444667f559425bd3.jpg

Sina Özer 'Sen Çal Kapımı' kadrosunda!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, başrollerini; Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter ve Elçin Afacan'ın paylaştığı dizinin kadrosuna Sina Özer dahil oldu.

Daha önce '4N1K: İlk Aşk' ve '4N1K: Yeni Başlangıçlar' dizilerinde yer alan Özer'in hangi karakter ile izleyici karşısına çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

'Sen Çal Kapımı' yeni sezon ilk bölümüyle 9 Haziran Çarşamba FOX'ta!

• Beğendim
Reactions: Zeyno and Angelica
Aynı dizide yer aldığı Burak başrol oynarken Atakan (Akıncı), Cihan (Kardeşlerim) ve Sina'nın yan rol olarak devam etmeleri...

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Rol aldığı saçmalıklara bakarsak kendisi için kötünün iyisi olmuş. :A

Atakan bildiğin robot gibi oynuyor sıfır oyunculuk var onda Burak ile sadece güzel oldukları için rol alıyorlar 4N1K'da onlar dışında herkes iyi bir oyuncu
Belki de 4N1K da ki karakterden ötürüdür o ağırbaşlı duruşu çünkü o 5 kişi arasında en aklı başında olan karakteri canlandırıyordu Atakan bi de farklı bi yapımda farklı bir karakterde izleyip öyle karar vermek lazım 😉

Belki de 4N1K da ki karakterden ötürüdür o ağırbaşlı duruşu çünkü o 5 kişi arasında en aklı başında olan karakteri canlandırıyordu Atakan bi de farklı bi yapımda farklı bir karakterde izleyip öyle karar vermek lazım 😉
Akıncının ilk 2 bölümünü izleyen biri olarak söylüyorum ki oyunculukta fark yok aynı robot gibi oynuyor,yani ona karşı bişeyim yok ama oyunculuk dersi alması lazım böyle kalmamalı güzellik bir yere kadar götürür başrol olmak istiyorsa daha çok çalışması lazım.

• Beğendim
Reactions: Zeyno
Akıncının ilk 2 bölümünü izleyen biri olarak söylüyorum ki oyunculukta fark yok aynı robot gibi oynuyor,yani ona karşı bişeyim yok ama oyunculuk dersi alması lazım böyle kalmamalı güzellik bir yere kadar götürür başrol olmak istiyorsa daha çok çalışması lazım.
hıım ben Akıncı yı izlemediğim için bilemiycem tabi :bhr:

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛