Sin City 2'nin Karakter Posterleri Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

2005 yılında vizyona giren ve bir çok kesimden tarafından beğeniyle karşılanan Sin City filminin devam filminden karakter posterleri yayınlandı.

Frank Miller, Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino tarafından yönetilen ilk filmde; Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke ve Rosario Dawnson gibi isilmer yer almıştı. "Sin City: A Dame to Kill For" ismini taşıyan 2. filmde ise bu isimlere, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin gibi ünlü isimler eklendi. Ancak ilk filmde yönetmen koltuğunda oturan Quentin Tarantino, bu filmde herhangi bir görevi üstlenmeyecek.

Filmin vizyon tarihi henüz netlik kazanmadı. İşte yayınlanan karakter posterleri:

Filmin fragmanı için:

Aslında sevmediğim tarzda bir film olmasına rağmen ilk filmi çok beğenmiştim. Tarantino çok farklı bir bakış açısıyla, çok özgün bir film ortaya çıkarmıştı. Bu filmde olmaması kötü oldu, ancak fragman önceki filme benziyor pek bir şey anlaşılmasa da. Ayrıca Frank Miller'ın da hakkını yemeyelim, ben Tarantino'suz da iyi bir iş çıkabileceğini düşünüyorum.

Jessica Alba' yı hep Jessica Abla olarak telaffuz ediyorum sorun bende mi?
Aynı anda hem inanılmaz şirin hem inanılmaz zarif hem de inanılmazz seksi olabilen hatun

İlk film mükemmeldi. En sevdiğim filmlerden biridir. Merakla bekliyorum, yılın en sevdiğim filmlerine girmesi muhtemel.