Simge Tertemiz İşinden Kovuldu !

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,265
Puanı
460
Yaklaşık beş yıldır Star'da 'Süper Star Life' programının sunuculuğunu yapan Simge Tertemiz işinden kovuldu.

Yaz tatiline giren ve tatilden döndükten sonra programa tekrar başlamayı düşünen Tertemiz, tam tersi bir durumla karşılaşınca şok oldu. Tertemiz, beş yıldır sunuculuğunu yaptığı programın Melike Emiroğlu'na verildiğini öğrenince çok üzüldü.

Bu gelişmelerden sonra Simge Tertemiz ;
"5 yıldır üzerine titrediğim programı son dakika değişikliği nedeniyle sunamayacağımı bildirmek isterim. Umut verip güven aşılayıp yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin. Yapılanları Allah'a havale ettim"

diyerek Star Tv'ye kırgınlığını ifade etti.

thumbnail_1411805921.jpg

5 yıl, boru değil ki bu? Hadi 1-2 yıl olsa neyse de, 5 yıl... Kadın 5 yıl programı sunmuş, siz gidip işinden kovun. Olacak iş mi? 😡
Çok ayıp olmuş gerçekten de. Simge Hanım, umarım hemen kendisi için çok daha iyi bir iş bulur...

Vefasızlık diyoruz genel olarak buna, bu tarz insanlarıda nefret sebebi benim için, 5 sene emeği geçsin sonra ne hali varsa görsün dimi? İşleride bozulur muhtemelen, birinin üzüntüsüyle iyi iş yapılmaz. :)

Güzel atarlanmış. Ben daha fazlasını derdim. Böyle emekçilere saygısızlık yapanların köküne kibrit suyu.:(