"Simge Fıstıkoğlu" Show TV'de Program Yapacak!

Anladım zaten bende o haberi görsem aynı tepkiyi verirdim. UçanKuş her şeyi abartan bir site. Gerçi önceden Show TV'ye aitti ama şu an kime ait o site bilmiyorum. :GDG:
Uçankuş eskiden Show TV'nin miydi? Demek o yüzden övüyor sürekli şimdi Can Tanrıyar'ın ama....

Saba Gece Olsa bide yanına Okan Bayülgeni verseler bide Cuma , Cumartesi olsa varya.

Uçankuş eskiden Show TV'nin miydi? Demek o yüzden övüyor sürekli şimdi Can Tanrıyar'ın ama....

Saba Gece Olsa bide yanına Okan Bayülgeni verseler bide Cuma , Cumartesi olsa varya.
Evet Show TV'nindi hatta Uçan Kuş diye bir magazin programı vardı Show TV'de.

Bence Saba hafta içi her gece Show TV'de program yapsın. Yaşar Nuri vb. diğer hocalar gelmez. Son derece magazin medya ve gündem üzerine kurulu bir program olursa eğlencenin sınırı olmaz diye düşünüyorum.

Okan Bayülgen Saba'dan ayrı bir konsept yapabilir ama o Show TV'yi hayatta kabul etmez. Show TV'ye karşı alerjik bir reaksiyon gösteriyor Okan.

Biliyorum Show TV'nin programları ile dalga geçiyordu özellikle Saba ile ama katılmıştı Saba Tümer'e ve çok iyi uyum sağlamışlardı.

Ama olsa çok güzel olur Saba sıkıyor bazen yanına partner şart bence özellikle son programlarında zorlama gülüyordu. Show TV'ye en çok yakışan Derya Baykal'dı bence.

Derya Baykal totale hitap eden bir kadın, bence Show TV kaliteli olmak adına gönderdi o kadını kanaldan ve iyide yaptı.

Saba Tümer'e yeri gelince 4 saat program yaptırırsa Show TV, herhalde bir yerden sonra istekli gülmez kadın.
Saba Tümer kendi başına 2 saatlik bir programda çok rahat eğlendiriyor. Son zamanlarda programı 1,5 saatti hatta ve nasıl geçtiğini hiç anlamıyordum bile.

Hadi onu geçtim içerik hep aynı bence içerik editörleri de değişmeli artık.

Ben ayrıca Benanımında program yapmasını istiyorum çok tatlı çok farklı bir ekran ışığı var canım benim sırf onu izlemek için gece yarısı Hayata Gülümse'yi izliyorum.:168:

- - - Ekleme - - -

Derya bence AB grubuna hitap ediyordu tıpkı Bizim Evin Halleri gibi.

Saba'yı beğenmiyorsan artık yani daha da bir şey demiyorum ben. Benan Bal'a "Hayata Gülümse" bile çok.

"Bizim Evin Halleri" AB'ye hitap ediyor diyorsan sustum ben, daha da konuşmayacağım. :worked_till_5am:

Saba'yı beğenmiyorsan artık yani daha da bir şey demiyorum ben. Benan Bal'a "Hayata Gülümse" bile çok.

"Bizim Evin Halleri" AB'ye hitap ediyor diyorsan sustum ben, daha da konuşmayacağım. :worked_till_5am:

Kırmızı kısım işin şakasıydı. Benan çok tatlı bi kere bayılıyorum ona.

Taş bebek gibi maşallah nazar değmesin....

bu kızda tartışma programı sunacak göz yok yalnız
.Nasıl sunmuş Habertürk`te?

İyi bi ekran yüzü hayırlı olsun.