HBO Silicon Valley 3. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
HBO'nun hit komedi dizisi Silicon Valley geri dönüyor.

İlk iki sezonuyla en iyi komedi dizisi dalında Emmy adayı olmayı başaran dizinin üçüncü sezonu da eleştirmenlerden tam not aldı.

Silikon Vadisindeki bir start-up şirketinin kuruluş aşamasını anlatan eğlenceli diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

TJ-Miller-Zach-Woods-Thomas-Middleditch-Kumail-Nanjiani-and-Martin-Starr-in-Silicon-Valley-Season-3.jpg

3x1

Çok iyi bir geri dönüş oldu. Komedi dozu yüksekti birkaç yerde sesli güldürdü pek havamda olmamama rağmen. :):)

Rigby olayı süperdi. :D

Erlich'i özlemişiz, bomba karakter. Tıpkı Jared gibi. :D

Yeni CEO da melek çıktı. :):)

9- /10

3x2

Geçen bölüm harikaydı ama bu bölüm onun üstüne biraz zayıf geldi.

Bazı yerleri yine güzeldi de bilmiyorum pek gülmedim ama konu ilgi çekici olduğundan güldürmese de sıkmıyor. :)

Richard'ın proje tamamen ticari bir işe dönüşmek üzere ve yapabileceği pek bir şey yok.

CEO yine de kral adam bence. Richard fazla kafasına takmayıp güvenebilir gibi ona? :):)

7/10

3x3 3x4

İki bölümü birden yapayım 3. bölümü hemen çıktığı gün izlemiştim de yorumu es geçmişim tabii forumda tek yorumlayanı olmam da etken olmuş olabilir. :) Dizileri gününde izlesenize diyen @sürgünüm onlayn mı? :):)

İki bölüm de fena değildi ama şu kutu meselesi uzamaya başlıyordu. Neyse ki kurtuluyoruz galiba o konudan. 4. bölümün son kısmı güzeldi.

Komedi anlamında dizi beni fazla doyurmuyor daha çok drama şeklinde ilerliyor ve yer yer sıkılıyorum konu tam benim alanım olmasına rağmen. Fakat yer yer sesli güldürüyor.

4. bölümde Richard'ın gaza gelen efsane konuşmasının ardından çakılıp kalması ve Erlich'in ceo olmayı beklemesi bunlardan bazıları. :D

7- /10 7+ /10

3x5 3x6 3x7

Geride kaldığım üç bölümü temizledim bugün. :) Özellikle son ikisi güzeldi.

Richard'ın bulduğu, Facebook'ta çalışan güzeldi ama Richard yine gerizekalılığını konuşturdu. :A Gerçi şu space olayına ben de gıcık kapanlardanım kodlama yaparken ama o kadar da değil. :D

Erlich'i bu sezon gruptan çok ayırdılar oysa dizinin en sevdiğim karakterlerindendi. :(

Hintlinin webcam macerası da komikti.

Bir de Gavin'in elektrikleri kapattırdığı yerde sesli güldüm. :D

7/10 8/10 8/10

3x8

Pek sevmedim bu bölümü ama bazı yerleri güzeldi.

Erlich gibi karakteri bu şekilde kullanmamalıydı senaristler. :(

Jared'in ceketi bölümün olayıydı resmen. :A

7/10

3x9

Konusu itibariyle çok güzel bölümdü komedi açısından olmasa da. :)

User experience önemli tabii. Monica'yı pek takmamıştı Richard ama şimdi karşısına çıktı. :)

Gavin de paçayı iyi kurtardı. :(

8/10

İki günde geldim buraya. Yarın bitirmeye çalışacağım bu sezonu.