SILA'dan Yepyeni Klip Geliyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Türk pop müziğin besteci, şarkı sözü yazarı ve sevilen seslerinden biri olan SILA, Yeni Ay ismini verdiği albümüyle sevenleriyle buluşmuş ve bu albümde toplam 3 şarkıya ki bunlar Vaziyetler, Yabancı ve Reverans şarkıları kliplendi.

Ve uzun bir bekleyişin ardından sevenlerine sürpriz yapan Sıla, yepyeni video klibi Hediye ile sevenlerine görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor. Klip 17 Mart tarihinde yayına sürülecek.

Merakla beklenen video klip için şarkının tarzı da değiştirilmişe benziyor... İşte o teaser.

Sizlerden ricamız bu konuyu bana bırakmanız sevgili FavoriForumum üyeleri.. @Yakamoz-Asi @Bully @OzaN @yatutarsa @Arslan Bey @hayret bi şey ve diğerleri. :D

Mardin'de mi çekilmiş acaba? Son ve Kadim Dostum dizisinde yer alan sokak ve çarşı var sanki. Hadi bakalım bekliyoruz, güzel olacağa benziyor her zamanki gibi. :)

Hediye'nin kliplenecek olmasına sevindim. :)

Bu tarzda çekilen klipleri severim. Daha önce Tam da Bugün şarkısının klipi de buna benziyordu ama tabii daha farklıydı siyah-beyazdı ayrıca yabancı bir ülkedeydi sanırsam.
Ortaya güzel bir iş çıkacaktır.

Bu tarzda çekilen klipleri severim. Daha önce Tam da Bugün şarkısının klipi de buna benziyordu ama tabii daha farklıydı siyah-beyazdı ayrıca yabancı bir ülkedeydi sanırsam.
Ortaya güzel bir iş çıkacaktır.
Şarkıyı nasıl buluyorsun dinledin mi hiç? :)