'Sil Baştan' Ne Zaman Final Yapıyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin iddialı dizisi Sil Baştan ekranlara veda ediyor.

Gani Müjde imzalı dizi bir türlü istenilen reytingleri verememişti. Star Tv dizi için noktayı koydu. Dizi iki bölüm sonra final yapacak. Dizinin yerine ise 'Paramparça' dizisi gelecek. Sil Baştan final bölümüyle 8 Kasım Cumartesi ekrana veda edecek.

sil-bastan-5.-bolum-fragmani-izle.jpg

Dizinin başlamasına 3-4 kala fragman çıkartıp başlatırlarsa. :D
Dizi halbuki biraz daha tanıtım yapsaydı dizi tutabilirdi diye düşünüyorum.

Dizi başlarken yazmistim. ben boyle saçma bir dizi görmedim. Hadi bu gani bunu yazdı be star yönetimi bu bela bizle kafa mi buluyon demezler mi)))

Reklam hatalarının doğurduğu kötü bir sonuç olarak bu dizi de ekranlara veda edecek. Tutabilirdi aslında, ama olmadı. Geçmiş olsun...

Konusu sacmaydi dusunsene sen murat dalkilicsin ama liseye yeniden basliyon :F :F @Çiğdem- koş parlağının dizisi bitiyor
belliydi cnm bunu leyla mecnun ekibi denemişti zaten bende özledim dizisiyle onlarda gerçek hayatlarını anlatıyordu dizide yanı denenmiş tutmamıstı bu sil baştanda tutmayacağı belliydi🙂

Kötü dizi değildi aslında ama halka saçma gelmiş demek ki. :D

Fena dizi değildi aslında, Star yıldızı diziye bir yıldız ışığı katmıştı. O ışığın altında parlayan güzellikleri halk görmemiş demek. Starın ihtişamı yeter. Süper diziydi...

Başlamasına 5 gün kala tanıtımları döndürülen diiden zaten hayır falan gelmezdi :) Gani biraz Dikmen'e yoğunlaşsın :D