YS Sihirli Yeni Çağ 7.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,774
Puanı
1,061
1744733492080.png

Sihirli Yeni Çağ –7. Bölüm

Sahne 1: Gelecekten Gelen Gerçek
(Betüş, Eda ve Çilek sihirli kürenin önündedir.)

• Betüş: Bu küre... Geleceği gösteriyor. Melek, gerçekten geleceğin Periliçesi mi?
  • Çilek: Evet! Ve Perihan da Periler Hükümeti’nin başkanı olmuş.
  • Eda: O zaman Çocuk Dudu’nun hedefi çok daha büyük: Sadece Periliçeyi değil, hükümeti de ele geçirmek.

Sahne 2: Çocuk Dudu’nun Yeni Planı (Çocuk Dudu, Pakize’nin gizemli gezegenine bakar.)

• Çocuk Dudu: Perihan ve Melek... İkinizin çocukluklarını da ortadan kaldırırsam, gelecek benim olur!
  • Livia: Bu çok tehlikeli. O gezegen... Orası kimsenin bulamayacağı bir yer olmalı.
  • Çocuk Dudu: Beni durduramayacaklar. Ne periler, ne cadılar! Parti başlamadan önce her şey bitecek!

Sahne 3: Sihirli Parti Hazırlığı (Periler Sarayı’nda parti hazırlıkları sürüyor.)

• Gogo: Bu parti, Periliçe adaylarının açıklanacağı gece!
  • Betüş: O halde çocuk Dudu’nun hamlesi o geceden önce olacak!
  • Çilek: Bu iş onun planı. Ama biz de boş durmayacağız!

Sahne 4: Zaman Yolculuğu - Kaçırılma (Çocuk Dudu zaman kapısından geçer. Melek’in ve Perihan’ın çocukluk evine gelir.)

• Çocuk Dudu: Merhaba küçük Melek... Merhaba küçük Perihan... Geleceğiniz artık benim elimde! (Işıklar parlar, ikisini de kaçırır.)

Sahne 5: Betüş’ün Planı (Betüş, ikiz kardeşi Eda, evlatlıkları Çilek ve Gogo ile acil toplantı yapar.)

• Betüş: Bu iş artık bizim aile meselesi. ismi Melek olacak periliçeyi kurtarmak
  • . Çilek sen de bu işin içindesin!
  • Eda: Bir an önce zaman tüneline girmeliyiz.
  • Betüş’ün kızı Eda: Teyzem çok haklı
  • Çilek: Onları o gezegenden kurtarabiliriz Erken davranırsak. Ama Dudu’nun yeni kuracağı Periler İmparatorluğu çok daha karanlık olabilir.

Sahne 6: Dudu’nun Karanlık Vizyonu (Pakize’nin gezegeninde, Dudu karanlık bir taht kurar.)

• Çocuk Dudu: Oy falan yok! Periler İmparatorluğu'nu ben yöneteceğim. Başkanlığı da ben seçerim!
  • Pakize (gölge içinde): Savaş başlıyor. O çocuklar beni durduramaz!

Sahne 7: Zeytin ve Ali'nin Uyarısı (Zeytin ve Ali, zaman bozulması hisseder.)

• Zeytin: Evrenin dengesi değişiyor.
  • Ali: Her şey tehlikede… Kader bile!

Sahne 8: Final Sahnesi – Partiye Son 1 Gün (Sarayda gece... Herkes gergin.)

• Betüş: Eğer o gece gelirse… Her şeyi kaybedebiliriz. (Sihirli küreye son bir kez bakarlar. Çocuk Dudu, karanlık gezegeninde güler.)
  • Çocuk Dudu: Parti başlamadan önce... HER ŞEY değişecek!
(Bölüm biter. Ekranda: "8. Bölümde Devam Edecek…")
@Angelica @12.Adam @Bully @The_Erinch @S.G.A.T. @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Bully @xdragxx @xemrexxx @Dosi

Son düzenleme: