- Reaksiyon puanı
- 33,751
- Puanı
- 1,061
Sihirli Yeni Çağ – 6. Bölüm
Sahne 1: Betüş’ün Şüphesi
(Betüş, Eda ve Çilek sihirli aynanın önündedir.)
(Geçmişte, Çocuk Dudu karanlık bir mağarada konuşuyor.)
(Gogo, Eda ve Çilek, Betüş’ün evinde konuşur.)
(Çocuk Dudu, Livia’nın gezegeninde büyük bir taşın önünde durmaktadır.)
(Betüş, Periliçe’yi uyarır.)
(Çocuk Dudu, sihirli bir kapı açar ve zaman tüneline girer.)
@Bully
@Dosi Bağlantılar eksikti Çocuk duduyu nasıl buldum hedefi periliçe olmak çocukten
@xemrexxx Dudunun çocukluğu neler yapıyor gördün mü
Sahne 1: Betüş’ün Şüphesi
(Betüş, Eda ve Çilek sihirli aynanın önündedir.)
- Betüş: Başak'ı nasıl ikna edeceğiz? Bunun bir tuzak olduğunu anlaması gerekiyor!
- Eda: Gelecekte Sadık’la evleneceğin için bunu yapan Dudu’nun çocukluğu olabilir mi?
- Çilek: Dudu, çocukken Periliçe olmak istiyordu. Belki de Periliçe'yi pişman etmek için geleceğe müdahale ediyor.
(Geçmişte, Çocuk Dudu karanlık bir mağarada konuşuyor.)
- Çocuk Dudu: Periliçe Melek, o tahta sahip çıkmamalı! Böyle bir zamanda Periliçelik hayali kurmasın diye ona bir ders vereceğim. Ama sihirlerini elinden almak büyük bir hamle olur...
- Livia (gizli müttefiki): Eğer onun güçlerini alırsak, geleceği de değiştiririz.
(Gogo, Eda ve Çilek, Betüş’ün evinde konuşur.)
- Gogo: Bu işler daha da zorlaşacak! Periliçe'yi geçmişe göndermek mi? Ardından sihirli güçlerini almak mı? Ne çocuk Duduymuş
- Betüş: Eğer Çocuk Dudu gerçekten bunu yaparsa, Periliçe sonsuza kadar güçsüz kalabilir.
- Eda: Romeo ve Juliet’in zamanına mı gidecek? Yok artık! Daha bitmedi...
(Çocuk Dudu, Livia’nın gezegeninde büyük bir taşın önünde durmaktadır.)
- Çocuk Dudu: Gezegenim çok güçlü, karanlık yönleri var. İhtiyacım olduğunda yardıma gelirler.
- Livia: O zamanlar Melek’in güçlerini çalarsak, Periliçe olamaz. Geleceği değiştiririz.
- Çocuk Dudu: O zaman harekete geçme vakti geldi!
(Betüş, Periliçe’yi uyarır.)
- Betüş: Periliçenin çocukluğu tehlikede .
- Periliçe Ben çocukken adım Melek’ti…
- Betüş'ün ikiz kardeşi Eda Ne o zaman her şey tehlikede
- Çocuk Dudu: Periliçenin çocukluğuna gidip sihirlerini almak ister birde periler heyeti başkanı olacak Perihan'ında çocukluğunda üçü de aynı partiye katılacağını bildiği için o hamleyi partiden önce yapacak O gelecek gösteren küreyi gizlice alacağım
(Çocuk Dudu, sihirli bir kapı açar ve zaman tüneline girer.)
- Çocuk Dudu: Periliçenin çocukluğuna gidip onu güçsüz bırakacağım. Vay be, neler olacak göreceğiz!
(Bölüm burada biter! "7. Bölümde devam edecek…" yazısı ekranda belirir.)
------
@Bully
------
@Dosi Bağlantılar eksikti Çocuk duduyu nasıl buldum hedefi periliçe olmak çocukten
------
@xemrexxx Dudunun çocukluğu neler yapıyor gördün mü
Son düzenleme: