YS Sihirli Yeni Çağ 1.Bölüm Yeni Dizi

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,498
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Yeni Çağ

1.Bölüm

1. Sahne: Firuze’nin Geçmişine Dönüş (Flashback)

Yer:Bir ormanlık alan, geçmişte Firuze’nin periye dönüştüğü an.

Firuze’nin insan olduğu zamanlar gösterilir. Kızı Zeytin ve eşi Ali, ona sonsuz hayat verebilmek için sihirli bir ritüel gerçekleştirir.

Ritüel sırasında Firuze’nin tereddütleri ve insan dünyasını bırakmanın zorluğu gözler önüne serilir.

2.Sahne: Pakize’nin Karanlık İttifakı

Yer Periler dünyasında karanlık bir mağara.

Pakize, Betüş’ten intikam almak için karanlık bir peri kabilesiyle anlaşır. Bu kabile, Firuze’nin geçmişine dair sırları öğrenmiş ve Pakize’ye güç vaat etmektedir.

Pakize, “Betüş ailesinin sırlarını açığa çıkaracağım ve onların dünyasını yıkacağım!” diyerek büyük bir yemin eder.

3. Sahne: Çilek ve Kahin Peri’nin Karşılaşması

Yer:Betüş’lerin bahçesi.

Kahin Peri, Çilek ile yüzleşir ve onun gerçek annesi olduğunu açıklar. Çilek, duydukları karşısında şok olur ve Betüş’e bakar.

Betüş, “Ben seni kendi çocuğum gibi büyüttüm. Seni bırakmam mümkün değil!” diyerek Çilek’i korumaya çalışır.

Kahin Peri, Betüş’e “Onu benden çaldın. Ama ben bu oyunu bitireceğim!” diyerek tehdit eder.

4. Sahne: Zeytin ve Ali’nin Suçluluğu

Yer:Başka Gezegen

Zeytin ve Ali, Firuze’ye verdikleri sonsuz hayatın sonuçlarını tartışır. Zeytin, “Onun gidişi bizim yüzümüzden oldu. Mahmut ve Davut bu yüzden geri dönüyor,” der.

Ali ise “Biz sadece onu kurtarmak istemiştik. Şimdi Betüş ve ailesi de tehlikede,” diyerek bir çözüm arar.

5. Sahne: Pakize’nin İlk Hamlesi

Yer:Betüş’lerin kafesi.

Pakize, karanlık ittifakın gücüyle Betüş’lerin kafesini sabote eder. Kafe bir büyüyle mühürlenir ve Betüş’ün ailesi zor durumda kalır.

Betüş, “Pakize bir şeylerin peşinde. Bu sadece bir başlangıç!” diyerek herkesi uyarır.

6. Sahne: Davut’un Firuze’yi Arayışı

Yer Firuze’nin eski saklandığı bir köy

Firuze’nin eski eşi Davut, onun izini sürer. “Firuze, seni bulacağım. Mahmut ve çocuklarımızla tekrar bir araya geleceğiz!” der.

Davut’un yanında karanlık peri kabilesinden biri vardır, ona Firuze’nin izlerini takip etmede yardım eder.

7. Sahne: Final – Mahmut Kapıda

Yer:Betüş’lerin evi, gece vakti.

Aile, evdeki olayları çözmeye çalışırken kapı çalar. Herkes bir anda gerilir. Kapıya doğru yürüyen Betüş, Zeytin ve Ali’ye dönerek “Kimseye bir şey belli etmeyin!” der.

Kapıyı açtığında karşısında Mahmut durur.

Mahmut’un gözlerinde öfke ve merak vardır. “Firuze nerede? Onun geçmişi sizin elinizde saklı!” diyerek Betüş’e hesap sorar.

Kamera Betüş’ün şok olmuş yüzüne odaklanır ve sahne burada biter.

1.Bölümün sonu
@xemrexxx @Angelica @Dosi @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Bully