YS Sihirli Kız 177.Bölüm Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Kız

177.Bölüm

Eski Periliçe bunun intikamını almak ister

Aldatma Perisi serbest kalmıştır Dünya büyük tehlikededir bunu daha önce deneyen aldatma Perisi başaramış şimdi hem Omicron varken hemde pandemi varken herkes artık kaçamak arıyor

Mahir ben emniyet müdürürüm

Sultan merak etme bu infazdan kurtarıcam

Bu aşiretin lideri kim ve bir tek bu işle değil

Evlendirecekleri kişi bu normal onlarda normal

İyiki bize geldik ben kuma olacağım o da metresi bence neden en iyi arkadaşını metres yapsın

Fanta kara evleneceksin beni aldattı hemde en iyi arkadaşımla Mahir o emniyet müdürü

Fanta benim ev arkadaşım bir erkekle aynı evde kalmak suçtur Polisler bu Mahirin işi

Sultan sana kızmış kızı kurtarıyorsun hemde ufak bir tartışmada giden bir kızı ve birde özrünü kabul etmedi pasta yaptırdın birde ona rağmen kabul etmedi ve sen onun hayatını kurtarıyorsun gitsinler bir şimdi

Ben Mahir müdür Haberleri açın aldatmalar virüs gibi yayılıyor bir o benim göz dikemezsin

Madem sırtımdan bıçakladın asıl bıçak böyle olur aldatılan kız emir verir bıçaklar ikisini

Eyvah bu nerden arabada katar bayrqğı vardı

Eyvah işler çığrından çıktı ya onlar beni öldürecekti ben onları öldürdüm

Bu iş camilere kadar yayılır bu ne şimdide aldatma virüsü çıktı başımıza yeni bir pandemi daha şu anda çift pandemi oldu

ve ölümler oluyor cinayet yani

Evet bunlar cinayet

ne aşı olmamış korona olmuş ve uzak atış yapmış

Bu kimin işi

Yağmur ve Eski Periliçe Aldatma Perisi görevini çok iyi hal ediyor haklı bu pandemiden sonra herkes kaçamak arıyor

177.Bölümün Sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @serhatt @Emre Ozansoy @Araf @xdragxx @HeisenBerg @EmreCan

Reactions: Angelica
İrlandada her şeyin okulu var futbol kulübü Başkanlığı diye
Dersler spor pedagojisi spor psikolojisi dialog dersleri
Ekip kurma dersi en iyi ekip nasıl kurulur En iyi kurumsal futbol nasıl yönetilir
Shamrock Rovers takım İrlanda devleti destekliyor üstünde Takımın Senato var
Senatoda Taraftara soruyor @Angelica

Reactions: Angelica

Oo iyiymiş

Sihirli Kız
178.Bölüm Fragmanı
Dodo içinden sinsi bir plan yapıyor aldatma Perisiyle uğraşırken tanıdıkları bu sihirden koruyacağım İlk hedef Periliçe ve Periler heyeti başkanı Leyla
Periler konseyini ve Yargıç Peri kader Perisi Hepsinin ruhunu çıkarıp benim kopyalarımla
Ve herkesi Peri yapacağım ailemi ölümsüz yapacağım diğerleri eskisi gibi kalabilir damatlarımız ve torunları hepsi Peri olacak Evren konseyinide kopyalayacağız ya Peri çocuklar onlarda sihirlenicek herkes onları öyle zannedecek
Sihirli Kız Yeni Bölümüyle Pazartesi günü Yenisuda @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @EmreCan @Angelica @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam

Son düzenleme:
Reactions: Angelica and Dosi