Sihirli Kız
175.Bölüm
Çapkınlık Perisi planını devreye sokmaya başlıyor
Bir Peri kazara hedefi olacak çok intikamcı bir peri kim ona bulaştıysa Reyyanın günlüğünde
Yağmur adlı bir Peri var Yağmurun sevgilisi en iyi arkadaşıyla beraber Yağmurda orda Eros Perisi bir ok yollar ikisine birden
Eros Perisi hay aksi yanlış iki kişiyi aşık ettim
Umarım bunun bir felaketi olmaz
Yağmur sinirlenir bana ihanet ettiniz demekti
Erosun okuna kader sihiri yapmak işe yaradı kader onları aşık edecekti geç olmadı Erken oldu ne bu kader miydi böyle olmamalı bu ihanetin bedeli ödenecek Kim bu
Dünya Erosun attığı oklarla karışmaya başlıyor
Hiç sorma
Bir işler dönüyor bu Erosun işi bu kader büyüsü yapılmış okuna bu karışıklık buyüzden
Bunu yapabilen birisi birisi Kader Perisi
Birde ben ve ailem
O zaman bunu Periler heyeti Başkanı bile yapamaz
Bunu yapan sensin Periliçe beni kandıramazsın hep benim istediklerime göz koydum Periliçe olucaktım sen kazandın şimdi bunun bedelini ödeme vakti
Bu kim Reyyan demekti en iyi arkadaşım onun hizmetinde o zaman artık düşmanız
Bakalım çocukların nerde olduğunu bulamayacaksınz Periliçe bile göremeyecek
Siz Çocukları ararken onlar gerçeği öğrenecekler
Ve başlıyoruz Dünyadan yolculuk Periler diyarına
Çocuklar neredeyiz biz
Dünya şok çocuklar kayıp
Reyyanın üvey çocukları kayıp
Ne sen nasıl kaybolmadın Bir şeyler dönüyor
Vişne haklısın Küçük Melek
175.Bölümün Sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @serhatt @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @Tolstoyevski
175.Bölüm
Çapkınlık Perisi planını devreye sokmaya başlıyor
Bir Peri kazara hedefi olacak çok intikamcı bir peri kim ona bulaştıysa Reyyanın günlüğünde
Yağmur adlı bir Peri var Yağmurun sevgilisi en iyi arkadaşıyla beraber Yağmurda orda Eros Perisi bir ok yollar ikisine birden
Eros Perisi hay aksi yanlış iki kişiyi aşık ettim
Umarım bunun bir felaketi olmaz
Yağmur sinirlenir bana ihanet ettiniz demekti
Erosun okuna kader sihiri yapmak işe yaradı kader onları aşık edecekti geç olmadı Erken oldu ne bu kader miydi böyle olmamalı bu ihanetin bedeli ödenecek Kim bu
Dünya Erosun attığı oklarla karışmaya başlıyor
Hiç sorma
Bir işler dönüyor bu Erosun işi bu kader büyüsü yapılmış okuna bu karışıklık buyüzden
Bunu yapabilen birisi birisi Kader Perisi
Birde ben ve ailem
O zaman bunu Periler heyeti Başkanı bile yapamaz
Bunu yapan sensin Periliçe beni kandıramazsın hep benim istediklerime göz koydum Periliçe olucaktım sen kazandın şimdi bunun bedelini ödeme vakti
Bu kim Reyyan demekti en iyi arkadaşım onun hizmetinde o zaman artık düşmanız
Bakalım çocukların nerde olduğunu bulamayacaksınz Periliçe bile göremeyecek
Siz Çocukları ararken onlar gerçeği öğrenecekler
Ve başlıyoruz Dünyadan yolculuk Periler diyarına
Çocuklar neredeyiz biz
Dünya şok çocuklar kayıp
Reyyanın üvey çocukları kayıp
Ne sen nasıl kaybolmadın Bir şeyler dönüyor
Vişne haklısın Küçük Melek
175.Bölümün Sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @serhatt @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @Tolstoyevski