Dudu perinin sihirle Tarkan’a yazdırdığı Dudu şarkısyla geldim @pompy Dudu peri için yazmış Tarkan Edadan koparmak için duduO video nerenin ingilterede Londra’da inci Türkayın evi @Emre Ozansoy
@mrt-06 06 beni eleştiriyor 2013 te yazdığımda kötü diyordunuz 20 Bölüm zor dayandırdım taci öldü Finalde Dünya Güneşle çarpıştı ölen ölmeyen belirsiz bitti @TolstoyevskiDudu perinin sihirle Tarkan’a yazdırdığı Dudu şarkısyla geldim @pompy Dudu peri için yazmış Tarkan Edadan koparmak için dudu
Finalde şu şarkı olmalıydı Dudu peri için ne düşünüyorsun bu şarkı hakkında@mrt-06 06 beni eleştiriyor 2013 te yazdığımda kötü diyordunuz 20 Bölüm zor dayandırdım taci öldü Finalde Dünya Güneşle çarpıştı ölen ölmeyen belirsiz bitti @Tolstoyevski
Sezon finali gibi olacak 240.Bölümü @TolstoyevskiFinalde şu şarkı olmalıydı Dudu peri için ne düşünüyorsun bu şarkı hakkında
Bende işlerimle uğraşıyorum Fenerbahçe’nin kongre üyesi olmak very expensive oldu bende Bodrumspor kongre üyesi olmak istiyorum @Çiğdem
Olabiliyorsan ol cnmBende işlerimle uğraşıyorum Fenerbahçe’nin kongre üyesi olmak very expensive oldu bende Bodrumspor kongre üyesi olmak istiyorum @Çiğdem
Ama çok pahalı 29.500 lira @ÇiğdemOlabiliyorsan ol cnm
Benim gibi.
Reyiz işini bilir
Pompy'nin senin aklına ihtiyacı yok. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?